Lyr Dent-clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 515
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 278
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Orhideelor, nr. 19, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722518617
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@lyrdent.ro
  site: www.clinicalyrdent.ro

 
Fatete Dentare din Ceramica  
Detalii  video  

Cu totii ne dorim sa avem o imagine frumoasa, un “zâmbet ca la Hollywood”. Una dintre metodele folosite recent pentru a modifica in mod pozitiv zambetul unei persoane este de a aplica pe dinti placi ceramice subtiri – numite fatete ceramice. Fatetele dentare sunt o parte extrem de importanta a esteticii dentare, putand avea rezultate uimitoare.

Fatetele dentare din ceramica sunt concepute dupa culoarea dintelui avand scopul de a acoperi suprafata frontala a dintilor pentru a imbunatati aspectul. Acestea sunt aplicate pe partea din fata a dintilor schimband astfel culoarea, forma, dimensiunea sau lungimea.

Fatetele dentare pot fi realizate din portelan sau din materiale compozite. Fatetele de portelan rezista la pete mai bine in timp si imita proprietatiile dintiilor naturali.

Fatetele sunt de obicei utilizate in urmatoarele cazuri:

Dinti decolorati – fie din cauza tratamentului de canal; pete de tetraciclina sau alte medicamente, fluor in exces sau din alte cauze; Dinti care sunt ciobiti sau sparti; Dinti care sunt aliniati gresit, inegali, sau cu forme neregulate; Dinti cu spatii intre ei (pentru a inchide spatiul interdentar).

Care este procedura de aplicare a fatetelor dentare?

Pentru inceput, medicul stomatolog va efectua un control, va examina dintii, se va asigura ca fatetele dentare sunt potrivite pentru pacient si va explica ce implica procedura. De asemenea, se vor efectua o serie de radiografii, se vor lua amprente, stabilind impreuna cu pacientul planul de tratament. Acest prim pas implica participarea activa a pacientului care va trebui sa explice medicului dentist rezultatul pe care si-l doreste.

Pentru pregatirea dintelui, medicul dentist va elimina circa 1/2 milimetru de smalt de pe suprafata dintelui. Apoi, se va lua o amprenta a dintelui care va fi trimisa la un laborator dentar, care va construi fatetele. Acestea vor fi ulterior cimentate definitiv pe dintii respectivi, rezultatele fiind uimitoare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video