Lyr Dent-clinica stomatologica-Bucuresti Afisari: 512
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 276
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Orhideelor, nr. 19, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0722518617
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@lyrdent.ro
  site: www.clinicalyrdent.ro

 
Servicii Albire Dinti  
Detalii  video  

In zilele noastre, majoritatea persoanelor consuma cafea, cola, ceaiuri colorate, vin rosu sau alimente care modifica culoarea dintilor. Acestea contribuie esential la schimbarea culorii danturii, spre galben sau maroniu, ceea ce determina aspectul inestetic general al zambetului.

De aceea, clinica noastra foloseste cea mai sigura, rapida si eficienta metoda de albire existenta in acest moment in lume, respectiv LAMPA ALBIRE ZOOM!

Cu lampa de albire ZOOM!, rezultatele se vad dupa 45 min. Diferenta de la culoarea initiala la cea obtinuta dupa tratament poate ajunge la 8 nuante. Procedeul este foarte simplu: se aplica solutia speciala de albire pe dinti, dupa ce in prealabil s-au izolat foarte bine gingiile cu o bariera gingivala, care se fotopolimerizeaza cateva secunde.

De asemeni, inainte de albire se realizeaza o fotografie initiala a danturii si se noteaza culoarea initiala in fisa pacientului.

Solutia de albire patrunde cu ajutorul lampii cu plasma ZOOM! in smaltul si dentina dintelui, si, in maxim 3 sedinte de 15 minute fiecare, se observa modificarea culorii initiale cu pana la 8 nuante mai deschise a dintilor.

Rezultatele difera de la un pacient la altul in functie de consumul de alimente sau bauturi care coloreaza dintii (cafea, ceai negru sau verde, vin rosu sau bauturi racoritoare), daca sunt fumatori sau nu, etc.

In aceste situatii, este indicata ca o solutie sigura si albirea la domiciliu, care va duce la pastrarea culorii obtinute dupa albirea in cabinet.

Dupa incheierea sedintei, se face inca o fotografie a danturii pacientului si se noteaza culoarea finala.

Ambele fotografii vor fi inmanate la final pacientului.

Pe tot parcursul sedintei si ulterior, pacientii nu prezinta durere, poate exista un usor disconfort 24 ore dupa albire. De aceea se recomanda folosirea unui desensibilizant dupa sedinta propriu-zisa de albire.

Este foarte important de stiut ca urmatoarele 24-48 ore dupa terminarea sedintei de albire, pacientii NU AU VOIE SA CONSUME ALIMENTE SAU BAUTURI CARE COLOREAZA DINTII, deoarece solutia ZOOM va continua sa isi faca efectul!

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati pagina Intrebari despre Albirea Dintilor!

Alte modalitati albire in Clinica Lyrdent Albirea dentara cu solutie OPALESCENCE X-TRA BOOST

Albirea se face cu gel care contine 38% peroxid de hidrogen, care nu necesita fotoactivare.

Rezultatele sunt vizibile dupa aproximativ 1 ora si se face sub directa supraveghere a medicului stomatolog.

Dezavantajul il constituie procentul ridicat de peroxid de hidrogen, care poate duce la aparitia sensibilitatii dentare.

Sensibilitatea dentara dispare de obicei dupa 24- 48 ore.

Pretul este 700 RON

Albirea cu solutie OPALESCENCE 15% (albirea la domiciliu)

Se face de catre pacient, acasa, prin folosirea unor gutiere speciale realizate in laboratorul dentar.

Medicul stomatolog va lua amprente exacte pentru confectionarea gutierelor, iar solutia de albire se va pune ulterior in acestea.

Dezavantajul il constituie timpul mai lung de tratament (intre 10-14 nopti) sau zilnic, timp de minim 5 ore.

De asemeni, un alt dezavantaj poate fi aparitia sensibilitatii gingivale pe parcursul albirii, deoarece gelul poate ajunge in contact cu gingiile. Efectul sensibilitatii gingivale dispare dupa finalizarea tratamentului.

De multe ori, acest tip de albire se poate folosi o data la 6 luni, pentru pastrarea culorii obtinute in urma albirii cu solutii mai concentrate.

Pretul este 600 RON

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video