LEARN WITH MUSIC Afisari: 712
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri limbi straine Vizitatori: 376
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gheorghe Petrascu, nr. 49 A, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723404136
-------------------------
Web: Internet
  email: bucuresti@learnwithmusic.ro; office@learnwithmusic.ro
  site: www.learnwithmusic.ro

 
Pentru gradinite  
Detalii  video  

Learn With Music aduce in Romania programul “The Music Class - Pups®” care este un program educational foarte inventiv, cu design special pentru copii intre 3 - 7 ani si care “dezlantuie” potentialul muzical si verbal al copiilor din scoli si centre educative. Copiii din Romania vor avea de doua ori de castigat in urma acestui program:

1. Din punct de vedere muzical

2. Din punct de vedere al invatarii unei limbi straine - limba engleza.

Noi oferim urmatoarele servicii pentru gradinite si centre educationale:

  • Un profesor certificat in SUA  de “The Music Class” si cu o vasta experienta  cu  copii (peste 10 ani experienta);
  • Materiale pentru invatatoare;
  • Curriculum renumit in Sua – "THE MUSIC CLASS";
  • Cd-uri, carti si instrumente;
  • forum interactiv pentru educatoare si directori de centre.

Oferind cd-uri si famililor impreuna cu invatatoare de clasa, noi ajutam parintii si invatatoarele sa dezvolte potentialul muzical al copilului si sa invete limba engleza in FIECARE ZI in timpul saptaminii (atit la gradinita cit si acasa cu parintii).

Cercetarile arata ca intre 3-7 ani avem o “fereastra” larg deschisa in care copilul are oportunitatea sa isi dezvolte aptitudinile muzicale si verbale. Acum este momentul sa inveti o limba straina. Si cum este cel mai simplu decat sa inveti prin joaca si muzica?! Acest program ”Learn With Music” dezvolta potentialul verbal si muzical al copilului in aceasta etapa a virstei.  

 

VARSTA 3-6 ANI

La aceasta varsta copiii devin mult mai exacti in a reproduce muzica, atit din punct de vedere tonal cit si ritmic. Ei incep sa interactioneze mai putin cu parintii si mai mult cu profesoara sau ceilalti copii. Ei vor ramine in continuare preocupati de observare si imitare. La aceasta varsta ei devin mult mai creativisi isi dezvolta propria lor cale de a canta si a participa la activitati. Toate acestea trebuie observate si incurajate! De exemplu, in clasa noastra de muzica, profesoara are anumite cintece care vor fi deschise pentru noi cuvinte si actiuni: observati video exemplele. Acest lucru incurajeaza creativitatea din partea copiilor!

 

Copilaria este timpul cand copii invata despre lume prin procesul magic al jocului. Copilul se va juca cu ce ii oferi. Daca mediul muzical si lingvistic oferit este bogat atunci si experientele si lectiile copilului vor fi la fel de bogate, iar roadele le veti vedea imediat: copilul isi va compune cintecele, va fredona pe strada si va incerca sa folosesca toate cuvintele noi invatate in engleza la clasa de muzica!

 

O alta caracteristica a acestei varste este si inclinarea spre ritual si repetitia. Copii manifesta un interes deosebit fata de acestea. Ei vor fi atrasi de miscarile cintecelor si vor incerca sa le imite. Imediat ce invata sa stea ridicati si sa isi controleze bine miscarile corpului, ei vor dori sa se miste, sa ridice miinile, sa se legene in timp ce canta. Acum vor incepe sa cante cu cuvinte, in special la sfirsitul frazei - poti sa faci un joc cu ei - canti cintecul in engleza iar sfirsitul fiecarei fraze iar ei trebuie sa-l completeze! Copiii la aceasta varsta adora acest joc!    

 

Cercetarile arata ca primii ani de viata - copilaria  - este ca o fereastra larg deschisa oportunitatii de a adauga o a doua  limba - engleza  si de a mari potentialul muzical al copilului.

 

LEARN WITH MUSIC aduce cateva programe care sa ajute la dezvoltarea lingvistica si muzicala a copilului. Lucrand aproape cu parintii si scoala, noi dorim sa ne asiguram ca toti elevii micuti vor ajunge sa dezvolte bazele Limbii Engleze si propriul potential muzical.    

 

In timp ce luam foarte in serios educatia copilului, noi stim: cheia succesului consta in cuvantul “FUN”! Toate cantecele sunt create special: cu o anumita activitate, un anumit instrument sau instrumente, in asa fel incat copilul sa fie expus elementelor speciale de muzica si cu anumite cuvinte in engleza pentru acel nivel. Parintii ne-au spus de multe ori ca copilul lor asculta cd-ul de muzica de multe ori in timpul zilei! Si, pentru ca noi stim ca este esential ca aceste cantece sa placa atat educatoarelor cat si parintilor, ne-am asigurat sa nu facem muzica si cintece prea simple sau prea puerile. 

 

Programul nostru este unic in Romania si este cel mai cautat program in SUA si alte tari ale lumii. Noi vom veni la gradinita voastra si vom face o demonstratie gratis in fata educatorilor si a parintiilor.

Contactati-ne acum!

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video