LEARN WITH MUSIC Afisari: 712
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri limbi straine Vizitatori: 376
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Gheorghe Petrascu, nr. 49 A, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723404136
-------------------------
Web: Internet
  email: bucuresti@learnwithmusic.ro; office@learnwithmusic.ro
  site: www.learnwithmusic.ro

 
Clase de muzica in engleza pentru copil si parinte  
Detalii  

Cercetarile au demonstrat ca muzica ajuta copilul sa invete mai bine si bebelusii chiar raspund emotional la muzica. De asemenea, s-a demonstrat ca exista o legatura intre abilitatiile matematice ale copilului si dezvoltarea sa muzicala. Programul "Learn with Music" este distractiv, energetic si creeaza premizele unui inceput perfect in viata educationala invatand Limba Engleza intr-un mod placut!  Pentru clase si locatii vedeti ORAR CLASE.

Cei mai importanti ani in educatie sunt de la 0-6 ani, exact cand creierul isi formeaza conexiunile sale vitale. Cand ne nastem avem bilioane de celule nervoase. In minutul in care incepe viata si celulele incep sa fie stimulate , ca de exemplu lumina pe care o vede ochiul, sunetele pe care le auzim, atingerile, etc, in acel moment incep sa se formeze conexiunile in creier. E ca si cum am construi o mare autostrada cu tot  felul de intersectii prin care informatia invatata cu ajutorul simturilor, calatoreste rapid. Cu cat mai mare si mai puternica este autostrada pe care o construim in intervalul de varsta 0-6 ani, cu atat va fi mai larga platforma cu capacitatile noastre de invatare.

 

Expunerea timpurie a copilului la muzica si o limba straina - engleza - va cultiva multe deprinderi ce vor fi foarte folositoare mai tarziu in viata. Acestea sunt urmatoarele:

  • Increderea in sine
  • Creativitatea/Expresivitatea
  • Concentrarea
  • Coordonarea
  • Relaxarea
  • Invatarea, memorarea

Începând din această iarna si pentru prima data in Romania, "Learn with Music" vă oferă Premiatele Programe "The Music Class" din SUA:

Clasa de muzica pentru bebelusi (4 luni - 15luni) - BunniesClasa de muzica pentru toddlers (1 an - 3 ani) - Pups®Clasa de muzica pentru prescolari (4 ani - 6 ani) - CatsCel mai placut mod de a invata Limba Engleza este prin Muzica, Joc si Miscare!

Clasele sunt de 45 de minute si parintii participa impreuna cu copiii.       

Suna acum sa iti rezervi un loc in clasa demonstrativa Gratis!Daisy: 0723 404 136

email: Daisy@learnwithmusic.ro

 

 

Learn with Music este un program conceput să ofere copiilor cu vârsta între 0 şi 6 ani o introducere foarte dinamică în muzică şi să consolideze cunoştinţele de limba engleză.

Lecţiile din programul Learn with Music conţin diverse activităţi, fiecare aleasă pentru a încuraja alt tip de învăţare: cântece, instrumentele special concepute pentru varstele copiilor, mişcare, jocuri vocale, explorarea unui instrument muzical, audiţia muzicală, explorarea diverselor genuri muzicale, compozitori – toate acestea în limba engleză. Clasa de muzica se intalneste o data pe saptamana cate 45 minute timp de 10 saptamani. Fiecare familie va primi 1 cd si o carte (cu note muzicale si cuvintele cantecelor, plus citeva pagini de educatie si informatie pt parinti - totul este in engleza). Parintii vor participa alaturi de copii si avantajul este ca vor invata engleza impreuna prin joc, cantec si miscare.    

 

Bunnies

Aceste clase sunt  special concepute pentru bebelusi  si cuprind varsta de la nastere pana la 15 luni. In aceste clase avem cantecele mai simple si mai relaxate (nu avem decat un cantec in care ne ridicam sa dansam) in rest toata actiunea se petrece pe mocheta. Participantii la clasa BUNNIES pentru bebelusi vor primi un cd cu muzica din colectia actuala a sesiunii si un alt cd cu muzica pentru somn - The Lullaby.

Bebelusii din clasa Bunnies vor experimenta o mare varietate de instrumente de ritm cum sunt: oua speciale cu sunete, clopotei de mana, Maraquitas, triunghi muzical, 2 blocuri de lemn cu tonuri, cabasas, tobe din cauciuc, banda elastica, mingii si animale din plus mari vorbitoare. Multi parinti stiu ca prima copilarie este o fereastra larg deschisa  pentru invatarea muzicii si a limbii straine. Dar stiti ca aceste studii sugereaza ca de fapt este vorba de primele 12 luni de viata?! Asa ca nu mai astepta!

 

Chiar au de castigat bebelusii din aceste clase? DA! DA!  Participarea bebelusilor pare pasiva la inceput, cand ei absorb activ ceea ce aud, vad si simt. In timp ce corpul si sistemul nervos creste rapid, bebelusii adesea arata raspunsuri progresive din ce in ce mai complexe ca semn la recunoasterii cantecelelor si ca un raspuns la muzica. Parintii vor invata la aceste clase cum sa ajute la dezvoltarea muzicala si a limbii engleze a bebelusului, precum si  cum sa creeze sau sa mareasca legatura muzicala cu bebelusul lor si dragostea pentru muzica de-a lungul vietii lor.

Creierul bebelusului este in formare - in special in aceasta perioada de timp. In timp ce bebelusii invata primele sunete ale limbii engleze ei vor adauga in acelasi timp si ritmuri si tonuri ale muzicii. Exact asa cum copiii invata auzind parintii vorbind - invatand cele mai multe sunete necesare comunicarii inainte ca ei macar sa zica primul lor cuvant, bebelusii  merg prin acelasi proces al ascultarii, decodarii si apoi experimentarii cu noua limba - engleza si cu muzica. Dar pentru ca sa invete toate acestea, ei trebuie expusi activ  la noua limba - engleza si la sunetele si ritmurile muzicale.

Chiar daca bebelusul tau e prea mic sa participe activ in clasa, trebuie sa stii ca el sau ea invata ascultand fiecare sunet ce il/o inconjoara. Expunerea timpurie la muzica si o limba straina - engleza - va avea roade semnificative mai tarziu in urmatorul an de viata.

Bebelusul care a participat la clasele de muzica in limba engleza  va avea un pas mare in fata celorlalti copii de aceeasi varsta care abia la 5-6 ani incep sa experimenteze o noua limba straina si muzica. El e deja obisnuit cu fonetica limbii engleze si cu diferitele stiluri si ritmuri ale muzicii! Pentru el va fi foarte usor sa-si imbogateasca vocabularul si chiar sa vorbeasca engleza - pentru ca el deja o recunoaste!

Nu este niciodata prea devreme sa incepi o limba striana si sa faci muzica cu bebelusul tau! Creierul lui e ca un burete care absoarbe si proceseaza mai tarziu tot ce il inconjoara. Iar muzica este o limba universala prin care noi toti putem sa ne exprimam si sa o recunoastem! Planteaza de timpuriu acest sambure de bucurie de a te exprima si intelege muzica - si vei vedea roadele lui miraculoase de-a lungul vietii copilului tau!   

 

Pups

Aceasta clasa este pentru copii intre un an si trei ani insotiti de parinti.In aceste clase de muzica copiii participa prin joaca impreuna cu parintii, astfel incat toti copiii cu diferite niveluri de dezvoltare si cu diferite stiluri de invatare sa participe si sa beneficieze impreuna. Accentul nu cade pe competitia dintre copii ci pe interactiunea dintre copil si parinte. Fiecare participa la nivelul lui! Copiii vor dezvolta vocabularul englez cu ajutorul cantecelor, jocului si al miscarii. In acelasi timp, ei isi vor dezvolta urechea muzicala, simtul ritmului, deprinderiile groso-motorii si fine-motorii (necesare in utilizarea instrumentelor muzicale), gandirea creativa si increderea in ei insisi. Cercetarile au aratat ca interactiunile intre varstele mixte dintr-o clasa aduc cele mai mari beneficii cand e vorba de invatarea timpurie.

 

Participantii in clasa Pups vor primi un cd cu muzica (unul din cele 13 collectii de cduri) si o carte cu partiturile muzicale ale cantecelor si cuvintele  lor in limba engleza(cartea contine si citeva pagini educative pentru parinti precum si sugestii pentru fiecare cantecel ce activitati puteti face acasa cu copilul).Fratii inscrisi in alte clase se vor bucura de aceeasi colectie. Clasa dureaza 45 de minute, copiii sunt insotiti de parinti, in clasa se va vorbi in engleza iar parintii sunt invitati sa participe impreuna cu copiii la activitatiile clasei (ei chiar fiind model pentru copiii lor). O sesiune tine 10 saptamani.

 

Copiii din clasa Pups vor experimenta o gama larga de instrumente de ritmica: ou muzical, clopotel de mana, bete de ritmica, tobe, clopot rezonant cu maleta, maraquitas, triunghi de rezonanta, blocuri de lemn cu doua tonuri, cabasas, banda mare elastica, esarfe colorate de dans, mingii si animale de plus.

Pe langa toate acestea va exista si un colt cu carti in limba engleza din care vom lua pentru fiecare clasa cate o carte (cartile folosesc cuvinte simple in engleza si au imagini care incita simturile copilului (tactil, auditiv). Se vor folosi flash cards (cartonase cu imagini) prin care se vor exersa cuvintele din cantecele. Deci copilul va fi inconjurat de toti stimulii: VIZUAL, AUDITIV, TACTIL SI KINESTEZIC ajutand astfel la o mai buna intelegere si dezvoltare a limbii engleze.

 

Copiii invata prin joc, astfel clasele noastre sunt pline de energie si amuzament. In timp, ei vor deveni cat mai exacti in a reproduce cuvinte in engleza, sunete si ritmuri muzicale. La aceasta varsta le place sa observe si sa imite, devenind apoi mai creativi in a-si dezvolta propiul lor stil de a canta si de a face activitatiile muzicale.

 

In concluzie, formatorii pentru invatarea timpurie recomanda formarea grupului de invatare din varste diferite pentru a obtine un mediu propice al invatarii. Aceste clase mixte promoveaza aptitudinile sociale si stima de sine a copilului, clasele fiind orientate mai aproape de familie decat de un cadru rigid al scolii. Fratii si surorile pot participa impreuna precum si tatii, mamele, bunicii si nanny. Curriculum e special alcatuit ca sa poata invata la mai multe niveluri de complexitate in acelasi timp. Activitatile sunt orientate parinte-copil si nu copil-copil, de aceea copiii nu trebuie sa aiba aceeasi varsta in aceste clase.    

 

Cats

Aceste clase sunt pentru copii intre patru si sase ani insotiti de parintii lor (optional). Familiile vor primi un cd (din cele 13 colectii), o carte cu cuvintele si partitura muzicala, precum si citeva pagini educative cu idei pentru parinti. Pe linga acestea, vor mai primi un cd special pentru Cats cu ritmuri si tonalitati de muzica de practicat acasa precum si suinetele instrumentelor din orchestra (toate acestea vor ajuta la jocurile muzicale din clasa).

            

In fiecare saptamana copii si parintii vor primi o foaie cu cuvintele noi in engleza pentru a le invata si practica impreuna cu parintii in timpul saptamanii. Fiecare copil va fi provocat la nivelul lui de cunoastere a limbii engleze.Scopurile acestei clase sunt:

  • Dezvoltarea vocabularului limbii engleze precum si conversatia in aceasta limba straina (toate acestea se vor dezvolta datorita instructiunilor si vobirii in permanenta in clasa a limbii straine - engleza)
  • Dezvoltarea ascultarii critice  - care este esentiala pentru succesul muzical ,iar activitatile pe care le desfasuram in clasa vor ajuta si la dezvoltarea atentiei copilului in general.
  • Vom desfasura activitati muzicale la keyboard - iar in urma acestor activitatii copiii vor fi pregatiti pentru clasele de keyboard in viitor (sau a unui instrument muzical)- deoarece noi vom forma urechea muzicala a copilului.
  • Vom introduce instrumente de orchestra si grup muzical pentru a familiariza copiii cu aceste instrumente.
  • Fiecare copil va avea propria partitura cu tonurile si ritmurile specifice dezvoltarii sale.

Copiii din clasa de Cats vor experimenta o gama larga de instrumente de ritmica: ou muzical, clopotel de mana, bete de ritmica, tobe, clopot rezonator cu maleta, maraquitas, triunghi de rezonanta, blocuri de lemn cu doua tonuri, cabasas, banda mare elastica, esarfe colorate de dans, mingii, Voice Flexing Cards, postere cu instrumentele muzicale, pian marr de parchet,  clopote muzicale cu 8 note.    

 

Toate varstele

Unii copii vor dori sa marsaluiasca, sa sara si sa alerge, altii vor dori sa petreaca timpul in clasa la mai putin de un pas de Profesor, altii vor sta cuminti langa parinti sau in bratele lor, unii vor dori sa priveasca dintr-un colt al clasei - la clasele noastre Learn with Music recunoastem ca sunt mai multe stiluri de invatare specifice fiecarui copil si incurajam parintii sa nu-i opreasca, ci sa-i lase pe copii sa stea unde se simt ei confortabil. O clasa tipica va avea toate aceste tipuri de copii si stim un singur lucru comun TUTUROR COPIILOR: ei toti privesc, asculta si invata de la noi si inregistreaza tot ce se petrece in clasa!

 

Asa ca destindeti-va si haideti sa avem parte de distractie in timp ce invatam Engleza prin Muzica, Joc si Miscare!

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
 
Absorbant natural  |  Activitati culturale  |  Activitati de cercetare stiintifica  |  Activitati educative  |  Activitati matematice  |  Animale casa  |  Animale de casa  |  Animale de companie  |  Ascultat muzica  |  Audit energetic  |  Carte straina  |  Carti animale companie  |  Carti colorat  |  Carti diverse  |  Carti drept  |  Carti educative  |  Carti limba engleza  |  Carti limbi straine  |  Carti limbi straine copii  |  Carti psihologie  |  Carti straine  |  Companie animale  |  Comportament antisocial copii  |  Comunicare in limba engleza   |  Containere plastic  |  Cresterea copiilor  |  Cresterea copilului  |  Cunostintele de limba engleza  |  Curs engleza  |  Curs limba engleza  |  Cursuri limba engleza  |  Dezvoltare creativa  |  Dezvoltare muzicala  |  Educatie muzicala  |  Email lemn  |  Engleza curs  |  Genuri de muzica  |  Gradinita limba engleza  |  Gradinite dans  |  Gradinite muzica  |  Gradinite si crese  |  Instrumente muzicale  |  Instrumente muzicale copii  |  Instrumente percutie  |  Interactiv design  |  Japonia   |  Jazz music  |  Jocuri carti  |  Jocuri educative  |  Jocuri familie  |  Jucarii creative  |  Jucarii interactive  |  Jucarii lemn  |  Jucarii pentru ea  |  Jucarii plus  |  Lemn natural  |  Limba engleza cantec joc  |  Limbi straine  |  Limbi straine gradinite  |  Limbii engleze  |  Loc joaca acoperit  |  Materiale invatarea limbii engleze  |  Mod de viata  |  Muzica clasica  |  Muzica jazz  |  Muzica party  |  Muzica petrecere  |  Muzica petreceri  |  Muzica pian  |  Muzica teatru  |  Muzica veche  |  Nastere modalitati  |  Nivelul de formare  |  Nivelul de lumina   |  Nivelul energetic  |  Oale plastic  |  Organizare party  |  Organizare petrecere  |  Pana energie  |  Parchet din lemn  |  Parti sociale   |  Party dance  |  Pe timp de iarna  |  Permanent mediu  |  Petrecere copii  |  Petrecere pentru copii  |  Petreceri botez  |  Petreceri copii  |  Petreceri pentru copii  |  Plasa color   |  Poza copilului  |  Program muzical  |  Programe de formare   |  Programe educative  |  Programe speciale  |  Programe speciale muzica dans  |  Programul zilnic  |  Rol esential  |  Sala dans  |  Sala jocuri  |  Scari din lemn  |  Scari lemn  |  Scari spirala  |  Sistemul nervos  |  Spatiu de energie  |  Stea de mare  |  Stil de dans  |  Stil de viata  |  Stiluri de dans  |  Studii mediu  |  Studiul limbii engleze  |  Teatru copii  |  Tobe muzicale  |  Tobe sport  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.