La Sediu - Restaurant Bucuresti Afisari: 29
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 27
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Campia Libertatii, Nr. 54, sector 3
-------------------------
Phone: Telefon
  0760729007
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.la-sediu.ro
  facebook: pages/Restaurant%20La%20Sediu/133966490560888/

 
Detalii activitate

Noi suntem solutia perfecta pentru organizarea evenimentelor speciale din viata ta!

Restaurantul La Sediu organizeaza intr-un ambient intim si placut zile aniversare a tinerilor care sunt in pragul maturitatii si ofera prin serviciile acordate o seara speciala pentru acest inceput de drum in viata acestora.

Restaurantul nostru, avand o experienta de peste 20 de ani, aduce in intampinarea dumneavoastra, cele mai calitative si profesionale servicii in organizarea evenimentelor speciale din viata dumneavoastra. Va invitam sa vizitati una dintre locatiile noastre, pentru a va convinge! La Sediu, cu o capacitate de maxim 70 de persoane, din str. Luica 204-208 sect. 4, Bucuresti. Asteptam cu drag sa fim o parte din Reusita Evenimentului dumneavoastra!

Restaurantul La Sediu, din Campia Libertatii (str.7 Drumuri nr. 1), sect. 3, Bucuresti, va ofera o gama larga de preparate culinare servite intr-o atmosfera intima si linistita. Totodata, in cele doua saloane pe care le avem, se pot desfasura diferite evenimente din viata dumneavoastra, iar terasa localului va ofera clipe racoroase in zilele calduroase ale anului.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12] [Image #13] [Image #14]
 
Preparate culinare  |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 3  |  Saloane evenimente  |  Saloane restaurant  |  Terase restaurante  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.