Kronlux F.M.- Ferestre de mansarda, Brasov Afisari: 1246
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 695
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Zizinului, Nr. 109 Bis, Brasov, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0769057762 ; 0268546238; 0268546214
-------------------------
Web: Internet
  email: office@kronlux.ro
  site: www.kronlux.ro

 
Kronlux - detalii firma  
Detalii  video  

Noi stim ca marcile nu se nasc ci devin … la capatul unui proces în care un produs se desavârseste.

Marca FAKRO are povestea ei si este cert ca s-a impus în întreaga lume pentru ca a raspuns unor exigente. Harta FAKRO este harta lumii întregi si în mod special harta Europei, a acelei Europe pline de stil si intimitate. La Bucuresti ca si la Paris sau Viena, FAKRO a izbutit sa provoace, deopotriva, inspiratia arhitectilor si îndrazneala constructorilor.

FAKRO are cea mai generoasa oferta de ferestre de mansarda pe piata Româneasca:

  • 20 dimensiuni standard;
  • 3 tipuri de ferestre d.p.d.v. al parametrilor tehnici;
  • ferestre combinate în atic, luminatoarele pentru poduri – ca sa vorbim numai de produsele aflate pe stoc.

Trebuie sa stiti si de oferta noastra de ferestre de mansarda non-standard. Oferta care porneste de la dimensiuni atipice, forme atipice, culori în toata gama RAL atât la lemnarie cât si la ramele de etansare si ajunge pâna la geamuri superizolate termic cu coeficienti geam U = 0,5 W/m2K, sau fonic si ferestre în coama de o complexitate deosebita. Si toate acestea sunt pentru a face din FAKRO modul natural de a îmbratisa lumina.

Misiunea noastra, acum, este sa ne „mobilizam” pentru a ÎNCETINI raspândirea virusului, lucrând de acasa.Stim ca „si mâine e o zi” si  vedem în aceste vremuri un aliat pentru analize, reconfigurari si strategii dar si pentru solidaritate.Suntem binecuvântati sa putem ajuta si suntem onorati sa o facem si, cu încredere si speranta, noi – FAKRO ROMÂNIA, suntem alaturi de Spitalul de Boli Infectioase din Brasov si multumim Asociatiei Zi de BINE care a lansat campania ,,AZI – SCUT PENTRU SPITALE”, prin care strange fonduri pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare acestui spital.

Dragi prieteni, sa contribuim cu ce ne sta în putinta, sa avem grija de sanatatea noastra si a celor dragi si, sa nu uitam:  ÎMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI!

Visul câte unui artist rebel sau poate cutezanta câte unei minti ingineresti, ne-a schimbat, pas cu pas, standardele, ne-a reeducat gusturile…

Mansardarea este un gând, apoi un vis, apoi o împlinire. Cu radacinile în nostalgia noastra pentru poduri, mansarda este un cuib pentru oameni.

Iubim mansardele pentru ca iubim lumina. Confortul dar si farmecul mansardelor de astazi sunt împlinirea ferestrelor de mansarda.

Pentru ca gestionam o buna parte din ferestrele de mansarda din România obiectivul nostru permanent este sa împartasim la cât mai multi oameni farmecul de a locui sau de a munci la mansarda.

Dorim ca munca noastra sa fie o pledoarie pentru lumina si de aceea, va mai spunem înca odata:

  • Lasati-va cuceriti de farmecul mansardei!
  • Reinventati podurile pentru a revarsa asupra lor lumina!
  • FAKRO este aliatul d-voastra în aceasta aventura.

Firma noastra este importatoarea si reprezentanta FAKRO în România si are meritul de-a fi stiut sa se constituie într-o echipa de foc: amabila, prompta si profesionista.

Am crescut de la an la an pentru ca am încercat permanent sa provocam noi standarde si am tratat, înca de la început, piata româneasca ca pe o piata vestica oferind (nu fara efort) toata gama de produse FAKRO.

Colaboram cu peste 300 de distribuitori în întreaga Românie, cu zeci de arhitecti si constructori, iar produsele FAKRO ajung în toate colturile tarii.

Am initiat parteneriate în participarea la expozitiile locale si, de asemenea, sustinem initiativa si implicarea partenerilor nostri în promovarea marcii FAKRO.

Suntem si prieteni cu partenerii nostri si în fiecare an, cu cei mai performanti dintre ei, avem bucuria de a petrece câteva zile de vacanta împreuna. Respectam regulile jocului si suntem o echipa de învingatori.

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video