Kober - Produce si vinde echipamente de incalzire, Dumbrava Rosie / Neamt Afisari: 2955
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 1547
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Uzinei, Nr.2, Comuna Dumbrava Rosie, judetul Neamt
-------------------------
Phone: Telefon
  0233241933; 0233241746; 0233241945
-------------------------
Web: Internet
  email: office.vaduri@kober.ro
  site: www.motan.ro

 
Despre firma Kober  
Detalii  video  

Kober Dumbrava Rosie 

, sucursala VADURI, producator al centralelor termice MOTAN este o companie nationala, parte componenta a Grupului Kober, grup industrial puternic, cu valori comerciale bine cotate.

   Începând din ianuarie 2000 producem utilaje pentru industria chimica, asigurând suport tehnic pentru fabrica de vopsele Kober, iar din aprilie 2002 principala activitate este proiectarea, producerea si vânzarea echipamentelor de încalzire. Cunoastem bine nevoia de confort din locuinte si varietatea de cerinte, si din acest motiv dezvoltam produse si servicii de înalta calitate, care sa asigure rezolvarea lor. Dorim sa devenim un partener strategic pentru toti colaboratorii nostri astfel încât împreuna sa oferim clientilor un larg portofoliu de produse si servicii de înalta tehnologie, utile pentru societate. Suntem singurii producatori de centrale termice din ROMANIA si ne dezvoltam proiectele dupa know how propriu. Investim bugete importante în Cercetare si Proiectare pentru îmbunatatirea continua a produselor si tehnologiilor de fabricatie.

   Principalele noastre produse, centralele termice marca MOTAN, ofera confort, siguranta, calitate si fiabilitate la preturi atractive. Costurile reduse de întretinere si consumul redus de gaz si energie electrica, fac din aceste centrale un produs necesar în orice locuinta. Utilizatorii finali îsi economisesc banii si protejeaza mediul înconjurator.

  În activitatile din compania noastra dezvoltam un program de management al calitatii în conformitate cu prevederile înscrise de standardul ISO 9001 : 2015.

   Garantam în acest mod conformitatea produselor oferite. Calitatea produselor noastre este rezultatul investitiilor mari si permanente în implementarea celor mai înalte tehnologii în cercetare si dezvoltare, cât si a profesionalismului, experientei si dedicarii angajatilor companiei. Întreaga companie si fiecare compartiment sunt structurate si tehnologizate dupa cele mai înalte standarde mondiale. 

 În cadrul companiei este dezvoltat un sistem de valori, cunoscut si însusit de fiecare dintre angajati. Suntem o familie mai mare care luptam pentru aceleasi obiective, având o strategie unica. Suntem mandri de reusitele noastre si suntem încrezatori in viitorul companiei.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video