KENOBI Afisari: 4918
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 2169
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Aurel Vlaicu, nr. 74, Satu Mare, judetul Satu Mare
-------------------------
Phone: Telefon
  0361404310
-------------------------
Web: Internet
  email: info@kenobi.ro
  site: www.kenobi.ro

 
Tocator orizontal RHZ 300 -1300 S  
Detalii  video  

Tocătorul orizontal RHZ, fabricat în Germania, este o mașină extrem de utilă în cazul în care aveți deșeu lemn lung și uscat. Pe lângă lagărele robuste, rezistente la uzură şi acţionarea directă a rolelor inferioare, tocătoarele RHZ dispun de toate standardele obişnuite Reinbold, de ex. site interschimbabile.

Caracteristici principale

- tocător robust- construcţie sigură, fără pericol de zdrobire- exploatare simplă- numeroase versiuni de alimentare- lucrări de service uşor executabile- acces facil la subansamblele expuse la uzură.

Unitatea de tăiere

Ghidajele perfecţionate şi rezistente a rolelor de alimentare garantează alimentarea optimă şi constantă a materialului spre cuţitele rotorului.

Unitatea de alimentare are o încărcare controlată, care decuplează automat utilajul dacă s-a acumulat prea mult material în unitate. Încărcarea controlată permite rotorului să continue tocarea fără întrerupere şi previne suprasolicitarea acestuia.

Sistemul de alimentare

Varietatea sistemelor de acţionare asigură soluţii adecvate în funcţie de cerinţele şi condiţiile de îndeplinit.

Masa vibrantă pentru alimentarea tocătorului orizontal este un element opţional. Dacă aveţi deja o vibromasă noi vă putem furniza sistemul de legătură dintre tocător şi vibromasa existentă.

Sistemul de acţionarea cu lanţ a rolelor superioare de alimentare (opțional) împreună cu mecanismul de pendulare perfecţionează transmisia materialului către rotor.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video