Kaufmann Industries - Producator tamplarie PVC cu profile Gealan, Hunedoara Afisari: 1042
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 566
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Strada Lucian Blaga, Nr. 181, Mintia , judetul Hunedoara
-------------------------
Phone: Telefon
  0722442789; 0722424404
-------------------------
Web: Internet
  email: office@kaufmann.ro
  site: www.kaufmann.ro

 
Sistemul de profile S 8000 IQ  
Detalii  video  

La dezvoltarea sistemului S 8000 IQ, o atentie speciala a fost acordata stabilitatii profilelor. O dimensiune ridicata corespunzatoare a fost reprezentata de camera principala pentru sustinerea rigidizarilor din otel.

Rezultatul este o rigiditate foarte mare la încovoiere a armaturilor standard, ceea ce constituie un alt avantaj în ceea ce priveste stabilitatea profilului. Astfel, nu mai exista obstacole în calea realizarii elementelor de mari dimensiuni, iar firma producatoare de ferestre poate oferi clientilor ferestre de mari dimensiuni.

  • Înaltimea maxima a elementelor pentru ferestre depinde de latimea ferestrei si de suprafata totala rezultata aferenta.
  • În cazul ferestrelor de mari dimensiuni, elementele ferestrei sunt supuse unor forte puternice.
  • Rigidizarile stabile din otel asigura o rezistenta ridicata la încovoiere si permit construirea unor ferestre de mari dimensiuni.

 Adâncimea de constructie

 Adâncimea de constructie de 74 mm asigura o izolatie termica si fonica foarte buna Camera principalaCamera principala de mari dimensiuni pentru sustinerea rigidizarilor voluminoase din otel Geometria profilelorGeometria profilelor bazata pe utilizarea rationala a materialelor protejeaza resursele si prin aceasta, mediul înconjurator Un singur elementUn singur element de rigidizare din otel pentru toc, cercevea si stulp Climat interiorOptional, climat interior îmbunatatit si confort ambiental sporit datorita sistemului brevetat de ventilatie GECCO - pentru o circulatie controlata a aerului între exterior si interior Disponibil în numeroase nuante acrylcolorDisponibil în numeroase nuante acrylcolor si folii decorative (cu aspect de lemn)

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video