ISO Standard Afisari: 196
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 111
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Giurgiului , nr. 131, BL1/1, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0728522552
-------------------------
Web: Internet
  email: office@isostandard.ro
  site: www.isostandard.ro

 
Sistem de management al sigurantei alimentului  
Detalii  

CERTIFICARE ISO 22000 – Standardul ISO 22000 a fost elaborat de catre experti din industria alimentara alaturi de persoane reprezentative din cadrul unor organizatii internationale specializate, in stransa cooperare cu comisia Codex Alimentarius, organism creat in comun de catre Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura – United Nations’ Food and Agriculture Organization (FAO) si World Health Organization – Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) pentru a dezvolta standarde alimentare.

Standardul ISO 22000 (HACCP) e proiectat pentru a permite tuturor tipurilor de organizatii din cadrul lantului alimentar sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentare.

Astfel de organizatii includ producatorii de nutreturi, producatorii de alimente primare, poducatori alimentari, operatori de transport si de stocare, subcontractorii punctelor de vanzare cu amanuntul – alaturi de alte tipuri de organizatii cum ar fi producatorii de echipamente, de materiale de ambalare, de agenti de curatare, aditivi sau alte ingrediente alimentare.

Standardul ISO 22000 – 2005, Sisteme de management al sigurantei alimentare – Cerinte pentru orice organizatie participanta la lantul alimentar, a fost publicat pe 1 septembrie 2005. Este primul din familia de standarde pentru managementul sistemelor de siguranta alimentara.

Acest standard international detaliaza cerintele pentru un sistem de management al sigurantei alimentare care combina urmatoarele elemente recunoscute general in a garanta siguranta alimentelor de-a lungul lantului de aprovizionare / distributie, pana la punctul de consum final: • Management interactiv • Management sistemic • Programe de conditionare • Principii HACCP

Un beneficiu important se refera la faptul ca ISO 22000 faciliteaza implementarea Codexului HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point – Analiza riscului si controlul punctelor critice) pentru igiena alimentara de catre varii organizatii internationale, acesta putandu-se face intr-o maniera armonizata, care nu difera de la tara la tara sau de la produs la produs.

Obtineti cu ajutorul ISO Standard si a certificatului Iso 22000 toate avizele necesesare.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Actiuni comerciale  |  Activitati comerciale  |  Activitati de certificare  |  Activitati de proiectare  |  Aditivi alimentari  |  Ambalare alimente  |  Analiza financiara  |  Analiza piata  |  Angajarea in munca  |  Asociatii si fundatii  |  Audit intern  |  Audit societati  |  Cerintele de transport  |  Certificare haccp  |  Certificare iso  |  Certificare iso 14001  |  Certificare iso 22000  |  Certificare iso 27001  |  Certificare iso 9001  |  Certificare mediu  |  Certificare ohsas 18001  |  Certificare produse  |  Constructii la cheie  |  Consultanta afaceri  |  Consultanta business  |  Consultanta iso 27001  |  Consultanta legislatia muncii  |  Consultanta management  |  Consultanta organizationala  |  Consultanta securitate  |  Consultanta societati comerciale  |  Consultanta spitale  |  Conventia partilor   |  Curatare echipamente  |  Declaratia universala a drepturilor omului  |  Domeniul apararea drepturilor omului  |  Drept administrativ  |  Drept administrativ  |  Echipamente agricultura  |  Echipamente industria alimentara  |  Echipamente siguranta  |  Elemente siguranta  |  Elemente transport  |  Evaluarea riscului de sanatate   |  Firme certificare  |  Identificarea pericolelor   |  Imbunatatirea calitatii produselor   |  Implementare si control  |  Implementarea sistemului de management al calitatii  |  Implementarea sistemului de management iso  |  Industria alimentara  |  Ingrediente industria alimentara  |  Instruire audit  |  Instruirea personalului  |  Iso 14001  |  Iso 2001  |  Iso 22000  |  Iso 27001  |  Iso 9001  |  Iso 9001:2000  |  Legi interne  |  Legislatia muncii  |  Legislatia muncii consultanta  |  Locul de munca  |  Management al calitatii  |  Management al mediului  |  Management al organizatiei  |  Management calitate  |  Management calitate iso 9001  |  Management clienti cheie  |  Management documente  |  Management general  |  Management mediu iso 14001  |  Management operational  |  Management programe  |  Management siguranta alimentelor  |  Management timp  |  Management transport  |  Managementul riscului  |  Materiale ambalare  |  Nivel de componenta  |  Ohsas 18001  |  Organisme certificare  |  Partenerilor de afaceri  |  Performante ridicate  |  Planificarea afacerii  |  Prelucrarea informatiilor  |  Proiectarea sistemului de management   |  Protectia drepturilor omului constitutie  |  Protectia mediului  |  Roä¹åi dinä¹åate   |  Sanatate ocupationala  |  Sectorul public   |  Securitate ocupationala  |  Securitate ocupationala ohsas 18001  |  Securitate si protectie  |  Securitatea informatiei  |  Securitatea informatiei iso 27001  |  Servicii comunicare  |  Servicii de evaluare  |  Servicii medicale  |  Servicii securitate  |  Servicii suplimentare  |  Sistem informatii  |  Sisteme haccp iso 22000  |  Sisteme ingrediente]  |  Sisteme management  |  Sisteme transport  |  Sistemul de management  |  Sistemul de management al calitatii  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Toate sectoarele  |  Transport echipamente  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.