Inventure Franchise Consulting - sisteme franciza Bucuresti Afisari: 634
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 443
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Aviator Maior Mircea Zorileanu, nr. 39, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723622253
-------------------------
Web: Internet
  email: raluca.stanciu@francize.ro; office@francize.ro
  site: www.francize.ro

 
Franciza IXINA  
Detalii  video  

Lider european in vanzarea de bucatarii complet echipate.

Fondat in Belgia in 1997, brandul IXINA a crescut rapid, devenind in prezent lider european in vanzarea de bucatarii complet echipate, cu peste 300 de showroom-uri la nivel international.

Acestia ofera clientilor sai consiliere specializata si proiecte customizate; serviciile lor acopera de la partea de design si proiectare, la productie (prin reteaua de parteneri germani) si montaj mobilier de bucatarie, de cea mai inalta calitate, alaturi de electrocasnice de top.

Showroom-ul IXINA este conceput intr-un mod atractiv, cu ecrane TV in format 3D pentru a putea oferi clientilor o vizualizare realista a bucatariei. Consilierii de vanzare ofera asistenta clientilor, prin intalniri one to one, pentru personalizarea proiectului de bucatarie al fiecarui client in parte.

produse si servicii

Acest brand ofera o gama larga de produse si servicii:

  • Mobilier de Bucatarie
  • Electrocasnice Incoroporabile
  • Servicii de Design
  • Servicii de Montaj

In Romania, IXINA activeaza din 2015, prin intermediul unui partener masterfrancizat care a deschis primul showroom IXINA in Bucuresti (IXINA Lakeview) ce realizeaza un numar de peste 100 de proiecte de bucatarii customizate/an, pentru clientii sai.  In 2017, dupa consolidarea showroom-ului din Bucuresti,  incepe extinderea nationala, cautand parteneri francizati care sa furnizeze produsele si solutiile lor catre clientii regionali. Focusul este pe extinderea conceptului in toate orasele cu peste 200.000 de locuitori.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video