Service Aer Conditionat Bucuresti - Service-aer-bucuresti.ro Afisari: 2133
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 772
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Sfantul Gheorghe, Nr.37 B,Sector, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769191361
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.service-aer-bucuresti.ro

 
Tarife aer conditionat Bucuresti  
Detalii  video

Tarife aer conditionatOFERTA MONTAJ APARATE AER CONDITIONAT LA PRETUL DE 200 LEI (MANOPERA DE INSTALARE + DEPLASARE INCLUSA)

Firma serioasa cu profil climatizare, oferim servicii de intretinere, montaj si service pentru aparate aer conditionat de locuita de tip split de perete, 9.000 – 12.000 – 18.000 btu. La orice lucrare folosim pompa de vid, mai ales la montajul aparatelor sh unde este nevoie de incarcat cu freon si instalatia din cupru  este contaminata de umezeala/tarife aer conditionat mai sus.

OFERIM SI SERVICII DE DEMONTAT AER CONDITIONAT CU RECUPERAT FREON DACA DORITI SA VA MUTATI AERUL CONDITIONAT IN ALTA LOCATIE,COST 250 LEI

Serviciile suplimentare reprezinta cost aditional suportat de client si se plateste direct echipei de montaj/tarife aer conditionat. In cazul in care instalarea standard nu se poate efectua doar la o singura deplasare din vina cumparatorului (lipsa informatie tip instalare/tip zid/schela, etc.) sau se amana fara reprogramare (lipsa client de acasa) se va achita o taxa de deplasare de 50 lei . Tarife aer conditionat.

 

 
Galerie foto (10)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
Prezentare video