Service Aer Conditionat Bucuresti - Service-aer-bucuresti.ro Afisari: 2133
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 772
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Piata Sfantul Gheorghe, Nr.37 B,Sector, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769191361
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.service-aer-bucuresti.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Service aer conditionat Bucuresti  

Venim la solicitarea clientului pregatiti pentru a rezolva orice problema atat tehnica de service cat si de intretinere a aparatelor de climatizare in Bucuresti si Ilfov.

Ne gasiti la urmatorul nr.de telefon : 0769.191.361 . Service aer conditionat Bucuresti . 

1. Ce marci si tipuri de aparate reparam si igienizam?Reparam, igienizam si curatam, aparate de aer conditionat marcile: Lg, Samsung, Whirlpool, Daikin, Hyundai, Daewoo, Americool, service  aer conditionat Aircool, Gala, Dinamic,reparatii Nordstar, Galantz, Osaka, Windsor, Midea, Yuetu, Electra, Tadiran, Ecoclima, Aux, WhiteWestinghouse, Panasonic, DeLonghi, service  aer conditionat Platinium, Mistral, Vortex,  igienizare Maxwell, Rowe, Akai, Alizze, Polar, Sampo, Sanyo, Fujitsu, Excel, si altele vandute in comert.

 

2. Cat costa deplasarea si verificarea de catre specialist ?Deplasarea si  verificarea la domiciliul clientului sunt gratuite daca se repara aparatul pe loc.

 

3. Cat dureaza reparatia, service  aer conditionat sau igienizarea la un aer ?Reparatia sau igienizarea la un singur aparat de clima dureaza intre 30 si 60 de minute cel putin.

 

4. Ce inseamna igienizare Ac ? Cum se face si ce cuprinde ?Toate detaliile tehnice sunt explicate in categoria igienizare aer conditionat.

 

5. In ce zone efectuam reparatii si service ?Efectuam service si reparatii in Bucuresti Sector 1,2,3,4,5,6, Ilfov in toate localitatile (orase, comune, sate).

 

6. Cat este perioada de garantie?Asiguram o perioada de garantie, minim 6 luni pentru orice aparat reparat.

 

7. Cu cat timp inainte trebuie sa sun pentru a programata o interventie?Reparatiile, service  aer conditionat in in general se fac in ziua in care ati facut comanda sau cel tarziu a doua zi.

 
Galerie foto (12)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10] [Image #11] [Image #12]
Prezentare video