Il Giglio Rosso - Constructii civile si amenajari, Bucuresti Afisari: 1062
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 566
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Tincani, Nr. 4, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0733944858
-------------------------
Web: Internet
  email: ilgiglio_rosso@yahoo.com
  site: ilgigliorosso.xoom.it

 
Mobilier la comanda  
Detalii  video  

Il Giglio Rosso va monteza gratis mobilierul achizitionat !

 Nu aveti nevoie de unelte, schite de montaj, instructiuni, prospecte si ambalaj compact! Ne spuneti unde vreti sa va montam mobila si în cel mai scurt timp o sa va bucurati de produsele achizitionate. Astfel economisiti timp si aveti certitudinea ca produsele va vor fi montate asa cum le-ati vazut la noi, fara a se deteriora în timpul montajului.

 

Il Giglio Rosso asigura clientilor sai transportul mobilierului !

Asigurând noi transportul aveti garantia ca produsele va vor fi livrate asa cum le-ati vazut la noi, fara a se deteriora în timpul transportului. Va aducem mobila acolo unde va doriti în cel mai scurt timp, conform programarii!

 

Il Giglio Rosso va ofera consultanta gratuita !

 

 

Doriti sa va amenajati locuinta, o camera, birou, sediul de firma? La sediul nostru sau la Dvs., beneficiati de consultanta gratuita pentru alegerea mobilierului, dimensiunilor si culorilor acestuia! Trebuie doar sa ne comunicati dimensiunile spatiului si sa ne spuneti cam ce va doriti, consilierii nostri urmând sa va îndrume în alegerea articolelor de mobilier potrivite. Dimensiunea spatiului de mobilat, precum si deteliile acestuia (plasarea si dimensiunile usilor, ferestrelor etc.) sunt extrem de importante pentru obtinerea unei amenajari optime si echilibrate.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video