HILS Pallady Apartments - Ansamblu rezidential, Bucuresti Afisari: 858
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Ansambluri rezidentiale - Developeri Vizitatori: 405
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Theodor Pallady, Nr.47, cladirea HBC, parter, Sector 3, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0757777555; 0371781499
-------------------------
Web: Internet
  email: vanzari@hils.ro
  site: www.hils.ro
  facebook: HILSApartments
  instagram: hilsapartments/

 
HILS Pallady Apartments - detaliiansamblu  
Detalii  video  

Situate la doar 50 de metri de statia de metrou Anghel Saligny si vis-à-vis de o zona comerciala aflata în plina expansiune, cele 12 blocuri care formeaza complexul HILS Pallady Apartments devin parte a noului pol de dezvoltare a Bucurestiului.

HILS Pallady Apartments totalizeaza 1908 de unitati locative proiectate în mai multe variante de compartimentare: garsoniere, studiouri, apartamente cu 2 si 3 camere, inclusiv duplexuri. Complexul este vândut în proportie de peste 50%, conturându-se cu fiecare zi care trece datorita faptului ca se lucreaza simultan la toate cele 12 blocuri.

Un punct de atractie major îl va reprezenta constructia unui centru comercial. Avem în plan sa punem la dispozitia locatarilor o serie de facilitati importante precum: minimarket, clinica medicala, farmacie, sala de fitness, curatatorie, spatii de birouri etc.

Zona în care este amplasat ansamblul rezidential HILS Pallady Apartments este una strategica si extrem de avantajoasa. În apropiere sunt amplasate mai multe tipuri de magazine, acoperind diverse zone de interes – mobila si bricolaj: IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidential, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz; supermarket-uri precum Auchan, Metro, Kaufland si Lidl; magazine de articole sportive si jucarii: Decathlon si Jumbo. De asemenea, în curând se va deschide în apropiere un restaurant KFC Drive.

 

12

blocuri

 

1.908

apartamente

 

4.085 mp

spatii comerciale, wellness si spatii de birouri

 

2.013

locuri de parcare

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video