High Business Consult & Construct Afisari: 722
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 458
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Planetei, nr.33,sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0754330090; 0214330315
-------------------------
Web: Internet
  email: office@hbcc.ro
  site: www.hbcc.ro

 
Perete cortina spider  
Detalii  video  

Peretele cortina tip spider, reprezinta o fatada moderna din sticla impunatoare si usor de observat, aceasta se deosebeste fata de celalate tipuri de pereti cortina prin prinderile multipunct - perete cortina de/din sticla pe baza de sistem structural tip spider (nume atasat datorita sistemului de fixare) cu sistem speciale de prindere sau suspendare a sticlei in puncte.

Avantajele acestui sistem sunt unice mai ales prin faptul ca ofera in functie de tipul sticlei pe care beneficiarul o alege luminozitate maxima.

Elementele caracteristice ale unui astfel de sistem in functie de producator sunt, suruburile (tratate special din otel inoxidabil, aluminiu ori inox), susurburi adaptate pentru fiecare proiect in parte, structura formata in mare parte din montanti si garniturile.

 

Sisteme spider

Lili Systems

   Sistem spider de ultima generatie oferit de Lili Systems Italia ce a fost dezvoltatbazandu-se pe echipamentele tehnologie avansate si moderne.   

Trebuie retinut faptul ca toate fazele intermediare catre produsul finit de la proiectare la productie se realizeza intr-o singura locatie si sunt coordonatede cele mai bune sisteme.

   Sisteme complet de fixare a sticlei de montant    

 

   

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video