Haz Construct - Constructii case particulare,vile , Cluj Afisari: 227
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 872
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. III, Nr. 295, Comuna Sic,, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0740797448
-------------------------
Web: Internet
  email: sic@hazconstruct.ro
  site: www.hazconstruct.ro

 
Constructii case particulare in toata Romania  
Detalii  video  

HazConstruct este o companie de constructii cu experienta, infiintata in 2000. Firma noastra este capabila sa raspunda cu profesionalism la cerintele diversificate ale clientilor.Majoritatea lucrarilor pe care le-am efectuat au fost in zona Clujuluj, sau in municipiul Cluj-Napoca, si preferam sa efectuam lucrari in aceasta zona, dar suntem dispusi sa luam legatura si cu alte parti a tarii, si sa ne extindem prin calitatea lucrarilor noastre.

Mentionam ca majoritatea angajatilor nostri sunt muncitori din comuna Sic, care este o comuna mare din judetul Cluj avand majoritatea locuitorilor de etnie maghiara, un procent de 95%. Muncitorii din Sic sunt renumiti in tara si peste hotare dupa calitatea muncii lor in domeniul constructiei. Zidarii din Sic sunt considerati inca din anii 60 ca fiind cei mai calificati in acest domeniu.Principalul obiectiv al companiei Haz Construct este de a asigura servicii de inalta calitate, la preturi avantajoase, ceea ce a fost realizat numai cu succes pana acuma in Cluj-Napoca. Firma noastra executa o gama larga de constructii concentrand mai ales la construirea caselor particularevile sau case de vacanta. In general noi ne ocupam si de achizitionarea materialelor.Site-ul "www.hazconstruct.ro" se adreseaza persoanelor care doresc sa construiasca sau sa amenajeze o casa si care doresc sa afle mai mult despre aceasta firma si despre acest domeniu.Firma noastra amenajeaza interioare si exterioare de case si apartamente.

Construim case la cheie si oferim o gama larga de realizari. Executam lucrari de zidarietencuielitermoizolatiiplacare piatrafaiantagresieinstalatii sanitareamenajari interioareacoperisuri si altele.HazConstruct prezinta sfaturi si solutii in ceea ce priveste planificarea, alegerea locului, constructia propriu zisa, actele necesare, executia instalatiilor, a finisajelor interioare/exterioare si amenajarii terenului din jurul casei. Asiguram proceduri de lucru si standarde de calitate in constructii impuse de normativele si de legislatia in vigoare in Romania.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video