Global Systems Communications Bucuresti - Distributie echipamente IT&C Afisari: 1217
Categorie: COMERT >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 461
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Lt. Petre Lintes, nr. 39, sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0728472100; 0216367373; 0216367333
-------------------------
Web: Internet
  email: gsc@gsc.com.ro
  site: www.gsc.com.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

 Compania GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS este dedicata parteneriatelor si satisfacerii nevoilor de business ale clientilor sai. Astfel si-a dezvoltat intr-un mod coerent si constant competentele tehnice si portofoliul de produse, asumandu-si cu responsabilitate rolul de integrator de sistem. 

 

Noi va ajutam sa evaluati, sa proiectati si sa implementati solutia optima pentru compania dumneavoastra. Pentru excelenta in afaceri.     

 

Prezentare generala    Compania GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS a fost fondata in anul 2005, de un grup de oameni tineri si entuziasti, avand ca obiect de activitate comercializarea de produse IT.    Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni cu peste 15 ani de experienta in domeniul IT&C.    Dupa mai bine de 10 ani in care compania a activat pe piata romaneasca, am reusit sa ne facem cunoscuti prin seriozitate, atat ca integratori de solutii, cat si ca distribuitori de produse si servicii necesare proiectarii, integrarii si intretinerii infrastructurilor IT&C.   

 

 Servicii oferite de GSC:Mentenanta echipamentelor

 GSC ofera mai multe tipuri de suport IT:Mentenanta hardware – verifica, testeaza si asigura o buna functionare a echipamentelor hardware;Mentenanta software – updateaza aplicatiile existente, elimina problemele de natura software (virusi, spyware samd), instaleaza softwareul necesar echipamentelor hardware adaugate ulterior.Mentenanta retelei existente – supravegheaza starea retelei existente si a echipamentelor care manageriaza intregul sistem. 

Cablari structurate

 Cablarea structurata ofera fundatia pentru dezvoltarea unui sistem informatic profesional. GSC proiecteaza si realizeaza infrastructuri la nivel national – sisteme de cablare structurata pentru voce si date profesionale, punand la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente care sa sustina cele mai pretentioase cerinte. Oferim o multitudine de solutii la cheie pentru a optimiza raportul calitate-pret si pentru a raspunde solicitarilor specifice fiecarui client. 

Capacitate tehnica si de service

 Personalul implicat beneficiaza de intreaga gama de documentatie tehnica, scolarizari in facilitati de productie, acces la centrele de asistenta tehnica, pentru a efectua un service de cel mai inalt nivel. 

Solutii de stocare

GSC furnizeaza solutii cu arie larga de raspandire, de la controllere RAID la echipamente SAN, iSCSI SAN Ethernet (IP SAN), solutii NAS si software care extind functionalitatile de stocare. Noi credem ca toate firmele, indiferent de marime, trebuie sa aiba acces la solutii de stocare simple, eficiente dar si ieftine, ce fac din protejarea datelor o actiune cu dificultate minima si furnizeaza acces instant la date. 

Distributia de echipamente IT&C

GSC poate fi considerat un furnizor complet, la care cu o singura oprire, un client poate achizitiona toata gama de solutii IT&C de care poate avea nevoie.GSC va ofera o gama larga de produse IT (servere, calculatoare, laptopuri dar si componente) precum si produse active sau pasive de networking (cabluri si conectica, switchuri, rackuri, electrice, jgheaburi de cablu samd) sau echipamente de supraveghere.Cu legaturile puternice pe care le-am dezvoltat cu furnizorii nostri interni si externi putem sa va oferim preturi competitive si livrari rapide. 

Directii strategice

GSC isi propune sa isi consolideze pozitia de top in randul companiilor IT&C din Romania, prin abordarea a 4 directii strategice:•  Solutii IT&C complexe pentru companii si institutii mari, solutii pentru IMM-uri;•  Servicii profesionale pentru o gama larga de produse IT&C;•  Sisteme standard si sisteme integrate, proiecte nationale si regionale.•  Distributie la nivel national de produse IT&C. 

Misiunea noastra

GSC are misiunea de a furniza un pachet complet de produse si servicii, in functie de nevoile clientilor sai si in permanenta corelare cu oportunitatile pe care piata le ofera la un anumit moment. 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video