Florida Construct - Distributie si montaj tamplariei din PVC si aluminiu, Alba Iulia Afisari: 1011
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 450
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Motilor, Nr.136 (in apropiere de Kaufland, inspre Micesti), Alba-Iulia, judetul Alba
-------------------------
Phone: Telefon
  0733078494 ; 0258823333
-------------------------
Web: Internet
  email: office@floridaconstruct.ro; programari@floridaconstruct.ro
  site: www.floridaconstruct.ro

 
Inchideri de sticla Valedo  
Detalii  video  

De la constructii noi la proiecte de remodelare, Valedo Systems poate redefini experienta dumneavoastra acasa.

Daca acasa este locul unde inima isi are linistea, lasa Valedo Systems sa iti aduca îmbunatatiri care încânta imaginatia. Transforma zidurile fixe în deschideri flexibile, care invita la exterior si înlatura obstacolele vizuale si fizice. Bucurati-va de sentimentul de spatiu extins, dar stati confortabil, cu o bariera transparenta, care va protejeaza indiferent de climatul sezonier.

Fie ca sunteti pentru construirea unei case noi sau de remodelare a casei curente, Valedo Systems introduce un nou nivel de calitate si stil de viata. Imaginati-va sentimentul ca aveti posibilitatile unui spatiu extins pe care un perete deschis le ofera, dar în acelasi timp pastreaza vedere libera atunci când este închis. Si, indiferent de locatie sau cât de extrema este clima, înca mai beneficiati de aceeasi securitate si confortul interior al unei locuinte pentru toate anotimpurile.

Sistemele glisante Valedo reprezinta o investitie în valoare si design-ul casei tale.

 

Ahitecti si designeri

Indiferent ca proiectati birouri, spatii comerciale, aeroporturi sau stadioane sportive, – indiferent ca faceti designul pentru o casa traditionala sau moderna, imaginatia ar trebui sa fie singura limita. Noi oferim solutii. Cele 4 sisteme unice pe care le producem sunt punctul de plecare, pe care le putem adapta sa intruneasca cerintele de design specifice si a va realiza viziunea.

Ganditi-va la noi ca la echipa voastra de parteneri capabili sa va ofere suport si cunostinte in domeniu. Ne diferentiem prin experienta care nu inseamna doar prelucrarea sistemelor in atelier, ci si experienta pe teren cu proiecte atipice finalizate cu succes!

Va veti bucura de sprijinul nostru pentru design-ul la care lucrati. Ne conectam cu arhitecti de la primele etape ale proiectului si ne facem timp pentru a întelege intentia de proiectare si a rezolva orice problema complexa, ca apoi sa raspundem cu variante care aduc o solutie la viata. Este o curtoazie profesionala în avans, fara obligatii!

 

Antreprenori si constructori

Noile inovatii ofera sistemelor noastre posibilitatea de a lua forma in aproape orice mod imaginabil, oriunde sau oricum este nevoie de o solutie. Pe langa sistemele glisante cu sticla montate la exterior, putem delimita spatii interioare pentru a crea noi camere ce includ o deschidere complexa cu glisare pe colturi, cu sau fara prag inferior de etansare, cu clanta si butuc pentru a folosi unul dintre panouri strict ca usa.

Comanda un produs personalizat si fiti siguri ca primiti exact produsul, asa cum se specifica, de fiecare data. Suportul nostru pentru pre-comanda si asistenta post-vânzare de instalare sustine imaginea noastra si ajuta la câstigarea mai multor proiecte . În plus disponibilitatea noastra de cumparare directa prin intermediul reprezentantilor locali calificati, poate ajuta la alegerea produsului astfel încât sa aveti sistemul corect pentru bugetul alocat.

Ne straduim sa câstigam încrederea constructorilor. Integritatea si calitatea conteaza! Impartasim idealurile de a se lucra cu responsabilitate si sa nu se compromita calitatea.

 

Proprietari spatii comerciale

Va putem optimiza maxim spatiul comercial cu diverse oportunitati de a aplica idei noi pentru exterior sau interior. Gratie celor 4 sisteme glisante unice si personalizate, sprijinului nostru de design la construire si service post-vânzare, transformati limitele fixe in spatii flexibile care impart in mod dinamic si ajusteaza spatii în hoteluri, restaurante, sali de clasa si stadioane, în functie de nevoile dumneavoastra adaptive .

Imaginati-va folosind sistemele glisante Valedo pentru a crea spatii de tranzitie si multifunctionale care optimizeaza metri patrati ai companiei. Asa ca în loc sa deschida o usa de intrare încadrata de ferestre de sticla fixe, retractati un perete întreg, extindeti spatiu utilizabil, creste accesibilitatea si invitati mai mult trafic pietonal.

Cât de greu se muta panourile noastre glisante? Sistemele glisante cu sticla Valedo sunt proiectate sa îndeplineasca standardele din domeniu pentru aplicatii comerciale. Ingineria de precizie si materialele de înalta calitate se combina pentru un perete de sticla total glisant, care etanseaza la aer, apa, intrare fortata, impact si sarcina structurala. Cu toate acestea, gliseaza usor, cu o singura mâna.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video