Fenestella International - Ferestre si usi din lemn stratificat, Cluj Napoca Afisari: 2115
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 1101
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
G.-ral Traian Mosoianu, Nr.48/6, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0740212472
-------------------------
Web: Internet
  email: fenestellainternational@gmail.com
  site: www.fenestellainternational.ro

 
Fenestella International - detalii firma  
Detalii  video  

Cine suntem, ce facem ?

Fenestella înseamna în latina „ferestruica”.

Dar indiferent daca Dvs. aveti nevoie de o fereastra mare sau mica, de o usa de interior sau de una de intrare în casa, va recomandam cu inima împacata noile noastre produse pe baza de lemn. Reconditionam cu drag si profesionalism usi si ferestre din lemn stratificat ale unor cladiri vechi, de patrimoniu, sau ale unor cladiri aflate în vecinatatea unor cladiri de patrimoniu.

Firma noastra se afla la Sfântu Gheorghe, capitala secuiasca traditionala a prelucrarii lemnului, 100 de specialisti cu cele mai noi tehnici de prelucrare va stau la dispozitie.

De ce îndragim ceea ce muncim?

Copii gândesc adeseori ca geamurile sunt ochii cladirilor si le deseneaza astfel. Si noi simtim putin în felul acesta. Geamul sau usa nu este doar o parte a cladirii, ci este o parte integranta, pe care o vedem, o atingem, o folosim zilnic. Daca dorim, lasam sa intre lumina soarelui, ciripitul pasarilor, aerul curat si desigur prietenii, oamenii dragi. Dar daca vrem, ne putem închide si putem lasa afara frigul si zgomotele.

Vorba poetului în cântecul de leagan scris pentru nepotul sau: „ casa îsi închide ochii numerosi…”

De ce lemn?

În zilele noastre, materialele naturale traiesc în toate domeniile, astfel si în domeniul constructiilor, o adevarata renastere. Si noi suntem de parere ca ferestrele si usile din lemn, confectionate sau renovate cu tehnicile adecvate, nu numai ca corespund celor mai stricte exigente în domeniul constructiilor,dar totodata se înscriu mai frumos, mai placut în mediul ambiant.

Ce va oferim noi?

Scopul nostru este sa integram în cladirea Dvs. Cunostintele noastre de specialitate. Specialistii nostri - începând de la primul contact cu Dvs. – însotesc produsele pe tot parcursul procesului de productie. Va ajutam sa va gasiti drumul prin hatisul prevederilor, standardelor, va informam cu placere despre trendurile, despre cele mai noi realizari din domeniu. Va sfatuim în planificarea lor, va lucram si va instalam usi si ferestre din lemn stratificat.

Speram ca si Dvs. Veti agrea familiile de produse care se îmbogatesc cu noi si noi exemplare. Printre produsele noastre gasiti usi si ferestre concepute pentru case pasive sau cele rezistente la incendiu sau cele care asigura o izolare fonica de înalt randament precum si obloane ce dau o nota de eleganta în plus frontispiciului cladirii.

Iar 68? Casa pasiva, Uw, LOW-E, dB si tovarasii lor, cum sa alegeti?

Materialul de baza al produselor noastre este bradul, stejarul sau pinul, mahon sau alta esenta exotica. Usile noastre au o grosime structurala de 42 mm, ferestrele de 68 si 92 mm. Afara de feroneria xxx, propusa de noi, Dvs. Sunteti cel care decide referitor la elementele adiacente – clante, încuietori, alte accesorii.

Va ajutam în alegerea sistemului de ferestre care sa corespunda stilului cladirii si sa asigure izolarea termica si fonica adecvata, iar daca Dvs. Ati visat culoarea, noi o sa folosim la produsele noastre culoarea visata în varianta rezistenta.

Ce va mai oferim?

Instructiuni de folosire pentru produsele noastre, 5 ani garantie, dar nici dupa scurgerea termenului de garantie nu va uitam.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video