Extruplast - Producator profile PVC pentru ferestre si usi, Ulmeni / Maramures Afisari: 756
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 389
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Petre Dulfu, Nr. 36, Tohat, judetul Maramures
-------------------------
Phone: Telefon
  0758036424; 0262264050; 0262264207
-------------------------
Web: Internet
  email: office@extruplast.ro
  site: www.extruplast.ro

 
Extruplast - detalii firma  
Detalii  video  

Fondata în 2004, Extruplast este azi unul dintre principalii producatori de sisteme de profile pentru ferestre si usi PVC din România, cu o prezenta la nivel european în tari precum Franta, Austria, Belgia, Italia, Spania, Ungaria, Serbia, Luxemburg, Macedonia, Moldova si Bulgaria, dar si în SUA si Canada.

Dezvoltare continua

Primii zece ani au însemnat cresterea facilitatilor de productie si dezvoltarea unui sistem propriu de distributie. Programul de investitii a vizat extinderea capacitatii de productie pentru sistemele de profile cu 4, 5, 6 camere. Azi productia este asigurata de 10 linii de extrudare dotate cu tehnologie de ultima generatie Greiner Extrusiontehnik Austria si Kraus Maffei Germania. Capacitatea anuala de productie este de 9.000 tone.

Sistemul national de distributie, format din 13 depozite regionale proprii si o flota de camioane de transport de mare tonaj, permite satisfacerea – cu promptitudine si un timp de livrare rapid – a oricarei comenzi, indiferent de zona geografica.

 

Componente si accesorii de top pentru ferestre si usi

Strategia pe termen mediu si lung este concentrata pe furnizarea de produse si servicii la cele mai înalte standarde de calitate. În acest sens, Extruplast ofera mecanisme, componente si accesorii performante pentru ferestre si usi, furnizate de companii internationale renumite – lideri de piata în domeniul lor de activitate.Enumeram cu mândrie nume ca AGB, TGP, LG Hausys, Selena (spuma Tytan), CISA, Yale, etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video