EXPERTISSA Bucuresti - Servicii IT integrate, inchirieri si service imprimate Afisari: 1467
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Computere si tehnica de calcul Vizitatori: 591
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Barbu Vacarescu, nr. 162, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  02123380823; 0212338084
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.expertissa.ro

 
Servicii de consultantă  
Detalii  video

RE?ELE DE DATE

Incepem intotdeauna cu ceea ce e mai important – nevoile, obiectivele dumneavoastră ?i bugetul. E nevoie de timp pentru a în?elege obiectivele datorita unei evaluari complete a nevoilor. De aceea vom coopera cu personalul implicat in proiect pentru a obtine informatiile necesare in cel mai eficient mod posibil. Apoi, vom intocmi un plan care să reflecte obiectivele dumneavoastra ?i sa se incadreze in buget.

 

SISTEME DE SECURITATE

Oferim servicii de consultanta privind sistemele de securitate ale companiei, specifice industriei ?i locatiei dumeavoastra. In acest proces sunt incluse evaluări generale ale programelor actuale de securitate, precum ?i elaborarea de noi politici de securitate, proceduri, ghiduri de proiectare ?i standarde in functie de necesitatile dumeavoastra.

 

SOLU?II DE PRINTING

Stiati ca in medie un angajat listeaza zilnic 6 pagini de care nu are nevoie? Dar ca intre 1 si 3% din veniturile anuale ale unei companii se cheltuie pe imprimare? Cele mai multe companii nu stiu cu adevarat cat cheltuie pe serviciile de imagistica si imprimare. Cu experienta noastra de peste ….. ani, va propunem o strategie care integreaza printingul in procesul de imbunatatire si optimizare a obiectivelor IT generale din compania dumneavoastra.

 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video