Elveto Dent-clinica stomatologica- Bucuresti Afisari: 824
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 466
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd Pache Protopopescu, nr. 131, sector 2,
-------------------------
Phone: Telefon
  0732519508
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@elveto-dent.ro
  site: www.elveto-dent.ro

 
Albire Dentara Philips Zoom 2  
Detalii  video  

Albirea dentara in cabinetul stomatologic Oferta lunii la Albirea in cabinet cu lampa este de 600 de lei in loc de 900 lei.

Fiecare dintre noi isi doreste sa fie placut de catre cei din jur si sa fie o prezenta agreabila. Un rol important in acest sens este detinut de zambet. Zambetul bine-dispune, creeaza atitudini favorabile, atat anturajului, cat si noua insine. Este, asadar important ca dintii sa fie "o carte de vizita" care sa completeze pozitiv imaginea si nu sa o altereze. Mai mult, este o dovada de respect fata de propria persoana sa ne mentinem dintii albi si curati.

Ce presupune Albirea dentara

Tratamentul este realizat sub directa supraveghere a personalului medical.

In etapa de pregatire se aplica pe suprafata dintilor un gel a carui substanta activa este Peroxidul de Hidrogen.Urmeaza apoi etapa de albire in care aparatul proiecteaza o lumina care activeaza substanta din gel, aceasta va patrunde la suprafata dintelui si usor in profunzime albind zonele cu probleme si eliminand petele de pe smalt si dentina. Procesul dureaza 1-2 ore.

Cauzele colorarii dintilor – inaintarea in varsta ( dintii devin mai inchisi la culoare ) – consumul de substante care pateaza ( alimente ce contin coloranti, fumatul, etc.) – trauma ( pierderea vitalitatii dintelui ) – fluorizarea excesiva – degenerarea nervilor si restaurari invechite.

Durata mentinerii efectului tratamentului de albire depinde si de structura dintilor si de substantele colorate consumate (tutun, cafea, ceai, bauturi tip cola). Pentru cei mai multi pacienti, efectul dureaza cativa ani.

Indicatii : pacienti cu dinti sanatosi si gingii sanatoase Contraindicatii : persoanele cu eruptii carioase , dinti sensibili, dinti cu abrazie sau fisuri in smalt, copii sub 14 ani Unii pacienti pot simti o sensibilitate crescuta la rece sau un usor disconfort in zona dintilor. Aceste simptome dispar insa in decursul a 1-3 zile de la terminarea tratamentului. Pe timpul tratamentului evitati consumul de bauturi reci sau fierbinti, consumul de citrice si fumatul

Clinica Stomatologica Elveto-Dent va reda zambetul pe care l-ati visat.

Oferta lunii la Albirea in cabinet cu lampa este de 600 de lei in loc de 900 lei.

Un zambet alb seduce pentru ca denota sanatate, tinerete si frumusete. Odata cu inaintarea in varsta dintii devin mai galbeni, insa coloratia poate fi influentata si de alimentatie. Petele de pe dinti pot fi un rezultat al consumului de cafea, ceai sau vin, al unor medicamente, al fumatului s.a.m.d. Albirea dintilor este o tehnica relativ noua in cosmetica dentara, de ale carei beneficii poate beneficia, in principiu, orice persoana. Exista si cazuri în care tratamentul nu poate fi eficient. In cadrul unei consultatii stomatologice, medicul dentist poate evalua eficacitatea tratamentului.

In practica stomatologica sunt cunoscute mai multe tipuri de albire profesionala a dintilor. In oricare dintre tipurile cunoscute, mai intai se efectueaza o revizuire a sanatatii orale si profilaxia dentara, apoi se trece la procedeul de albire.

Deosebit de eficient, procedeul de albire Dentara Philips Zoom 2 poate face minuni pentru zambetul oricarei persoane. Este mult mai eficient in comparatie cu alte sisteme de albire deoarece dispune de setari de intensitate reglabile, putandu-se stabili in mod personalizat eliminarea sensibilitatii (un chestionar aplicat unui numar de 500 subiecti din SUA, indica faptul ca 99% dintre acestia “au experimentat o sensibilitate uşoara” sau “nu au experimentat deloc sensibilitate” cu aceasta lampa). Lampa Philips Zoom 2 asigura un zambet alb, fara repros, in numai 45 de minute, acest sistem folosind o lumina LED brevetata pentru a accelera albirea intr-o perioada scurta de timp. Mai mult de atat, folosirea Philips Zoom 2 s-a dovedit a fi sigura si eficienta atat pentru dinti, cat si pentru gingii.

Procesul de Albire Dentara Philips Zoom 2 nu este dureros si nu implica disconfort persoanei la care se realizeaza procedura. Mai mult de atat, prin albire dentara nu se indeparteaza smaltul dintilor. Rezultatele obtinute prin albire dentara pot dura pana la 2 ani, în functie de persoana si obiceiurile acesteia. Pentru un rezultat indelungat se va evita consumul de cafea, a ceaiului si vinului rosu, fumatul – la modul general toate alimentele si bauturile ce pot pata. Dintii pot fi albiti o data pe an.

Tarife Albire Dentara

  • Albire endodontică 100 lei
  • Albire dentară în cabinet 600 lei
  • Aplicare bijuterii dentare 100 lei
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video