Elisa,Complex turistic Belciugatele Afisari: 2128
Categorie: GHIDUL NUNTII >> Restaurante, locatii, catering nunta Vizitatori: 1158
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Comuna Belciugatele, judetul Calarasi
-------------------------
Phone: Telefon
  0756067921; 0756067922
-------------------------
Web: Internet
  email: restaurant_elisa@yahoo.com
  site: www.elisadinei.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Complex turistic ELISA se afla la intrarea in comuna Belcigatele, judetul Calarasi, si la 22 de km de Bucuresti pe DN 3. De la Bucuresti la Belcigatele, drumul va va solicita in mod lejer cel mult 20 de minute... Comuna Belcigatele este locul in care aproape 1500 de locuitori isi duc o viata rustica, desigur influentata de proximitatea capitalei. Locuitorii comunei au o viata monotona, merg duminica la o mica si cocheta biserica, traiesc in mod real ecologic, pentru ca asa au facut-o de mii de ani si nimic nu le modifica viata, nici chiar vizitatorii Complex turistic ELISA.

 

Odata ajunsi la Complex turistic ELISA veti avea certitudinea unui loc surprinzator aflat atat de aproape de capitala. Un loc discret si reconfortant in care, in mod sigur, nimeni nu va reusi sa va deranjeze.

 

Complex turistic ELISA,  inaugurat in anul 2008, este construit in vecinatatea Popas Rustic DIANA. Facand parte din aceeasi familie a transformat viata traditionala a acestui sat din Baragan la valorile moderne ale unui turism sui generis. Activitatea acestuia se desfasoara intr-un spatiu de bun gust, aproape de etalon, si are un personal care asigura servicii ireprosabile intr-un colt de lume care a fost uitat de Dumnezeu.

 

Cum va spuneam, Complex turistic ELISA este la intrarea in sat, in imediata vecinatate a unor ochiuri de apa doldora de pesti, "ochi" care se inchid celor pasionati numai noaptea. In timpul zilei, avand ca punct de plecare Complex Turistic ELISA, adica un loc unde se doarme si se manaca linistit, unde oricine poata sa isi faca un dus reconfortant, sa beneficieze de aer conditionat si piscine seducatoare, vizitatori ma dornici sa vaneze caprioare, iepuri de camp sau porci mistreti, sa gaseasca subiecte invelite in solzi pentru viitoarele povesti pescaresti cu adevaruri tainice si necontrolate. Sa recapitulam: fata de ceea ce stim noi despre satul romanesc de la campie, Complex turistic ELISA, poate sa va schimbe definitiv si in profunzime intreaga dumneavoastra conceptie ancestrala.

 

Complex turistic ELISA are in structura sa 11 casute, constructie moderna, cu pat matrimonial pentru doua persoane, aer conditionat, televizor, grup sanitar, baie, incalzire centrala, apa curenta si pot functiona indiferent de anotimp. Un restaurant supermodern, avand in structura sa un piano-bar si o terasa va daruieste o perspectiva vizuala pur si simplu covarsitoare si inedita. Desigur relaxarea nu este gratuita pentru ca, la dispozitia dumneavoastra, se afla un personal care cu multa bunavointa si interes nu doreste decat sa va serveasca elegant si prompt.  

 

Preturile sunt de mare bun simt, indiferent daca in jurul dumneavoastra este sau nu criza, iar acest lucru va va creea un confort real.

 

Bucataria restaurantului va va oferi senzatii gastronomice incredibile, atat din bucataria internationala cat si din cea traditional romaneasca. Veti manca de placere si nu de nevoie si, orice v-as spune acum, nu va va convinge asa cum o puteti face dumneavoastra, direct si sigur!

 

Complexul turistic ELISA mai are in compunere si doua piscine care functioneaza estival si care respecta cu sfintenie regulile de igiena cele mai severe. Astfel, in aceste piscine se pot rasfata de la copii nou nascuti, fireste insotiti de mamele lor, pana la "tineri" de peste 60 de ani, insotiti sau nu de persoane confortabile. Apa din piscine, venita din canalizarea comunala, este atat de limpede si curata incat va va aminti de cuvantul "transparent", uitat in dictionarul romanesc de edilii bucuresteni...Cu siguranta, reveniti acasa, veti cere omului iubit sa fie la fel ca apa de la Belciugatele... In completare, fie la sezlonguri, fie la marginea piscinei, fie la mese special pregatite, puteti sa va intalniti cu bautura sau inghetata preferata sau cu orice alte mici preparate delicioase. Bucatarul, un indragostit de meseria sa si, fireste, platit pe masura muncii, va va alinta gusturile. Va asteapta, ca toti ceilalti, sa va spuneti dorintele... In tot acest timp puteti imparti odihna dumneavoastra cu cea a masinii. O puteti lasa intr-o parcare amenajata si pazita.

 

La plecare puteti sa va intoarceti in Bucuresti si prin "Autostrada Soarelui". Oportunitati: conferinte, intalniri de afaceri, training, lectii-cursuri libere, prezentari de moda in spatiul plajei, intalniri speciale, mese festive (nunti, botezuri), spectacole inedite. Iata de ce va invitam la Complex turistic ELISA, la fel de "tanar" ca fetita al carei nume il poarta. Va invitam, dar trebuie sa va spun ceva: noi deja va asteptam! 

 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video