Duna Armatura Bucuresti - import, distributie componente retele edilitare Bucuresti Afisari: 2295
Categorie: COMERT >> Vanzari diverse Vizitatori: 1137
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd. Ghencea, nr. 79, sector 6,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213170250; 0371467008
-------------------------
Web: Internet
  email: office@duna-armatura.ro
  site: www.duna-armatura.ro

 
Container extensibil Trivol  
Detalii  video  

Trivol este un container extensibil capabil sa multiplice de trei ori suprafata utila prin extindere simetrica. Containerul Trivol prezinta solutii ideale pentru spatii comerciale, locuinte modulare, aplicatii militare, medicale, in cazul calamitatilor naturale sau pentru desfasurarea activitatilor turistice, culturale, sau educationale. Cu costuri reduse, timp de instalare record, relocare rapida si structura ultra-rezistenta, Trivol reprezinta punctul de pornire pentru numeroase idei de proiecte si afaceri.

Descopera cum un container si trei volume iti ofera infinite posibilitati!

 

 

De ce Trivol?

Mobilitate Cu Trivol, spatiul nu mai constituie un impediment. Containerul extensibil se poate instala oriunde, iar orice teren devine o amplasare posibila pentru o afacere de succes. Mai mult decat atat, nu exista constrangerea de a folosi un singur loc pentru dezvoltarea activitatilor. Daca relocarea reprezinta urmatorul pas, containerul se poate transporta la fel de simplu prin tractare sau remorcare.

Utilitate Trivol iti ofera idei si solutii pentru nenumarate domenii de activitate. intai de toate, Trivol poate servi ca spatiu comercial pentru servicii de orice natura. De la fast-food-uri, cafenele, farmacii sau orice fel de magazin si pana la spatii pentru gazduirea activitatilor turistice, culturale, sau educationale, Trivol are misiunea de a se plia dupa piata cu usurinta. In plus, pentru aplicatii militare, medicale, sau in cazul calamitatilor naturale, containerul extensibil garanteaza o rezolvare sigura, prompta si eficienta. Nu in ultimul rand, Trivol poate fi utilizat ca locuinta modulara cu confort standard in diverse situatii, cum ar fi organizarea unei lucrari de constructii, cazarea pe santier, sau chiar camin provizioriu pe perioada ridicarii unei case. Posibilitatile sunt infinite!

Rapiditate stim ca timpul este esential in evolutia oricarui proiect. Tocmai de aceea te ajutam sa economisesti nu numai resurse, dar si timp prin oferirea containerului extensibil Trivol la cheie in maximum 24 de ore. De asemenea, Trivol prezinta avantajul unui timp de extindere-pliere record; containerul se monteaza in doar patru minute, prin extindere manuala sau electromecanica. Pregatirea consta in existenta a numai patru puncte de asezare pe sol, iar etansarea in pozitia extins se realizeaza in acelasi scurt interval de timp.

Flexibilitate Prin Trivol intentionam sa sustinem ideea ta de business inca din stadiu conceptual. Asadar, in functie de buget, containerul extensibil se poate inchiria pe o perioada determinata, sau se poate achizitiona prin plata esalonata. Prioritatea noastra este sa devenim un partener de incredere si, astfel, vom oferi un sprijin solid pentru dezvoltarea afacerii dumneavoastra inca de la inceputuri.

Durabilitate Pe langa faptul ca este un produs ecologic, fabircat din material reciclabil, Trivol prezinta siguranta in orice context. Cu o structura metalica autoportanta, inchisa cu pereti, podele si tavan din isopan si dotata cu geamuri termopan, Trivol are un ridicat potential de sustinere a greutatii si asigura rezistenta si durabilitate chiar si in cele mai nefavorabile conditii meteorologice.

Accesibilitate Din punct de vedere financiar, Trivol prezinta o oferta de nerefuzat. Raportat la alte containere extensibile cu dotari similare de pe piata europeana, pretul nostru de vanzare este mai mic cu cel putin 50%. Cu asemenea costuri reduse, nu mai exista grija spatiului pentru desfasurarea activitatilor si te poti concentra mai bine asupra celorlalte investitii necesare proiectul dumneavoastra.

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video