Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti Afisari: 17778
Categorie: SERVICII PUBLICE >> Ministere si institutii de interes public Vizitatori: 6183
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Jandarmeriei, nr.9-11, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0214567350; 0214567354
-------------------------
Web: Internet
  email: dgjmb@mai.gov.ro
  site: www.dgjmb.ro

 
Directia Generala Jandarmi Municipiul Bucuresti  
Detalii  video  

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti este constituita si functioneaza conform prevederilor Legii nr. 550 din 29.11.2004 - privind organizarea si functionarea Jandarmeriei Romane, a Ordinul ministrului de interne nr. 1564 din 30.12.2006 si a statului de organizare aprobat de Inspectorul General al Jandarmeriei Romane prin Ordinul nr. 0178 din 30.12.2006.    

 

Conform legii, Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti este o unitate, destinata planificarii, organizarii, conducerii si executarii misiunilor specifice si indeplinirii atributiilor ce revin Jandarmeriei in Municipiul Bucuresti.   

 

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti are personalitate juridica, interesele sale in fata instantelor judecatoresti si a altor autoritati jurisdictionale fiind reprezentate de catre consilierul juridic al D.G.J.M. Bucuresti, in conditiile legii, este unitate bugetara, directorul general avand calitatea de ordonator tertiar de credite si poate angaja si presta, la cerere, pe baza de contract sau comanda ferma, in conditiile legii, cu efective din cadrul unitatilor si subunitatilor subordonate nemijlocit comandamentului, servicii pentru persoane juridice sau persoane fizice.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video