CABINET CHIRURGIE ESTETICA Dr. Brezeanu Cristina Afisari: 5179
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Chirurgie plastica Vizitatori: 2416
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Coriolan Caius Marcius, nr.41,sector5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745175817
-------------------------
Web: Internet
  email: brezeanu_cristina@yahoo.com
  site: www.aestheticsurgery.ro

 
Augumentarea mamara (implante mamare)  
Detalii  

Sanii mari au reprezentat intotdeauna un simbol al frumusetii si feminitatii, motiv pentru care in prezent multe dintre femei aleg sa isi mareasca sanii cu ajutorul implantelor mamare. Desi au existat o serie de controverse legate de acest tip de interventie chirurgicala, in prezent nu exista nici o dovada stiintifica cum ca utilizarea implantelor mamare ar favoriza aparitia cancerului de san, sau a altor afectiuni grave, astfel ca aceasta operatie este in prezent una dintre cele mai solicitate interventii practicate in scop estetic atit pe plan mondial cat si in tara noastra. In continuare voi trece in revista cateva informatii utile pacinentelor, care reprezinta raspunsul la cele mai frecvente intrebari ale pacientelor.

In primul rand "cui se adreseaza acest tip de intervetie?"

Tuturor acelor femei care doresc sa isi mareasca volumul sanilor, sau sa isi modifice forma acestora. O asimetrie a sanilor ( de regula congenitala), sau o usoara ptozare a acestora ( care poate sa apara dupa sarcina, alaptare sau variatii importante ale greutatii), pot deasemenea sa se corecteze foarte bine cu ajutorul implantelor mamare. In fine implantele mamare pot reprezenta solutia ideala pentru pacientele care au suferit traumatisme, arsuri sau interventii chirurgicale mutilante al nivelul sanilor ( tumorectomii, mastectomii, etc.)

O alta intrebare frecventa este "daca si cum va fi influentata alaptarea viitorului copil prin prezenta implantelor mamare?"

Implantele mamare se introduc fie in spatele glandei mamare, fie in spatele muschiului pectoral, prin urmare in cursul interventiei chirurgicale nu este alterata in nici un fel structura anatomica sau functia glandei. Pacientele cu implante mamare pot alapta normal , deoarece "siliconul nu trece in lapte".

"Pot implantele mamare sa favorizeze aparitia cancerului de san?"

Studiile efectuate pe plan mondial au demonstrat ca incidenta cancerului de san este aceeasi atat la femeile cu implante cat si la cele fara implante, prin urmare prezenta implantelor mamare nu favorizeaza aparitia cancerului de san.

"Cum alegem implantele?"

La ora actuala exista numeroase modele de implante mamare. Acestea difera in functie de forma (rotunde sau anatomice), si de continut (ser fiziologic, gel siliconic cu diverse densitati, mixte, etc). Forma, volumul si continutul implantelor, sunt esentiale in obtinerea rezultatului dorit. Prin urmare, alegerea implantelor reprezinta un moment deosebit de important, care necesita experienta din partea chirurgului. Acesta trebuie sa tina cont atat de dorinta pacientei cat si de rezultatele unor masuratori obiective, care permit adaptarea formei si dimensiunilor implantelor la marimea sanilor, aspectul acestora precum si la tipul constitutional al pacientei (inaltime, greutate, circumferinta toracelui, etc). Un alt criteriu deosebit de important in alegerea implantului potrivit il constituie calitatea partilor moi ale sanului (piele si tesut glandular). In fine, calitatea implantelor este importanta, motiv pentru care nu pretul trebuie sa fie principalul criteriu de alegere al acestora!

"De ce vom tine seama inaintea operatiei?"

O astfel de interventie trebuie programata din timp, deoarece exista o serie de tratamente care trebuie intrerupte preoperator (exemple: anticonceptionalele, antiinflamatoriile, antidepresivele, etc). Nu este de dorit ca aceasta interventie sa coincida cu perioada menstruatiei (deoarece creste semnificativ riscul unor sangerari importante). Deasemenea sunt necesare o serie de analize preoperatorii (la indicatia medicului), precum si a unei ecografii mamare sau a unei mamografii (in functie de varsta pacientei, antecedentele sale, istoricul familial,etc) pentru depistarea unor eventuale afectiuni preexistente operatiei.

"Dupa cat timp este necesara schimbarea implantelor mamare?"

Este o alta intrebare frecventa, la care pacientele pot primi raspunsuri diferite. Producatorii de implante mamare, recomanda schimbarea implantelor dupa un interval de 10-15 ani. In realitate aceasta este doar o recomandare, schimbarea implantelor nefiind obligatorie. Implantele se vor schimba in mod obligatoriu, doar in cazul in care apar complicatii (ruperea implantului, contractura capsulara st.IV, etc.), sau la dorinta pacientei.

Detalii despre interventia chirurgicala si perioada postoperatorie imediata.

  • Interventia dureaza aproximativ 1-2 ore si necesita anestezie generala. Dupa operatie, pacienta va ramane internata cel putin o zi.
  • Introducerea implantelor, necesita o incizie tegumentara de apoximativ 4-5 cm., unde ulterior va ramane o cicatrice. Locul inciziei poate fi diferit ( periareolar, in santul submamar sau in regiunea axilara), in functie de preferinta pacientei dar si de alte realitati obiective (dimensiunea areolei, volumul si continutul protezei, etc.) care pot impune un anumit abord chirurgical.
  • Protezele mamare pot fi introduse, atat sub glanda mamara cat si sub muschiul pectoral, sau mai NOU... se pot introduce partial subglandular si partial submuscular (prin tehnica "dual-plane"), dar aceasta decizie o va lua chirurgul, in functie de forma si dimensiunea sanilor, volumul implantelor alese si calitatea tegumentelor pacientei.
  • Discomfortul postoperator, concretizat in special prin dureri , este mai accentuat in primele 24-48 de ore dupa operatie, acesta fiind insa ameliorat cu ajutorul antialgicelor. Durerile sunt ceva mai intense in cazul implantelor introduse submuscular, si sunt aproape inexistente in cazul inlocuirii unor proteze puse cu ceva timp in urma.
  • Postoperator se introduc tuburi de dren in cavitate. Acestea se vor mentine atata timp cat va fi necesar (de regula 3-5 zile).
  • Timp de aproximativ o luna dupa operatie, este utila purtarea unei bustiere elastice. In aceasta perioada sunt contraindicate miscari ample ale bratelor (tenis, inot, fittnes), purtarea de greutati sau dormitul pe burta.

"Care sunt principalele complicatii ce pot sa apara dupa o interventie de marire a sanilor?"

Pe langa complicatiile imediate ce pot survenii in urma oricarei interventii chirurgicale ( sangerare, hematom, infectie, dehiscenta plagii,etc.), in cazul augumentarilor mamare pot sa apara si o serie de complicatii specifice acestei interventii. Un exemplu il reprezinta "contractura capsulara" care este de fapt o reactie cicatriceala la prezenta implantului. In mod obisnuit, orice implant mamar determina o reactie cicatriceala, generand formarea unei capsule care il izoleaza de tesuturile din jurul sau. De regula aceasta capsula nu se vede si nu se simte. Uneori, aceasta capsula poate deveni groasa si retractila, modificand forma sanului in timp. O astfel de complicatie, poate fi rezultatul unui viciu de cicatrizare al pacientei sau poate fi determinata de un implant de calitate proasta. In prezent incidenta acestei complicatii a scazut foarte mult (sub 5%), ca urmare a eforturilor facute de firmele producatoare de proteze mamare, de a imbunatatii continuu calitatea acestora. In cazul in care totusi aceasta complicatie apare, este necesara schimbarea implantelor printr-o noua interventie. Alte complicatii pot fi: ruptura implantelor ( ca urmare a unor traumatisme foarte puternice) sau deplasarea acestora (in cazul unor eforturi fizice deosebite, si doar in cazul implantelor introduse submuscular).

10 informatii utile pacientelor ce doresc o augumentare mamara:

  • Consultatia initiala, respectiv alegerea implantelor, reprezinta un pas deosebit de important, catre obtinerea unui rezultat postoperator optim. Pentru a face o alegere cat mai apropiata de dorinta dumneavoastra, marimea sanilor trebuie transpusa in cc sau grame. In acest scop este util sa "probati" diverse modele de implante( pe care medicul dumneavoastra ar trebui sa le aiba la consultatie). Deasemenea fotografiile unor cazuri similare va pot ajuta.
  • Forma implantului, va genera ulterior forma sanului dumneavoastra ,indeosebi in cazul pacientelor cu sani mici. Daca va doriti niste sani cu aspect cat mai natural, optati pentru implante cu forma anatomica, si profil moderat. Daca visati la un decolteu generos, cu sanii proeminenti in parte de sus, atunci alegeti implante rotunde sau implante anatomice cu profil inalt. Indiferent ca optati pentru implante rotunde sau anatomice, forma implantului (latime,inaltime si proiectie) este importanta pentru definirea formei ulterioare a sanului dumneavoastra.
  • Volumul implantului, trebuie adaptat caracteristicilor constitutionale ale fiecarei paciente, precum baza sanului, diametrul toracelui, inaltimea, greutatea corpului si marimea sanilor dumneavoastra(cupa sutienului). Latimea implantului ales nu trebuie sa depaseasca latimea sanului dumneavoastra. Implantele se vor vedea inestetic sub piele, in partea laterala a toracelui, in plus exista riscul de rippling.
  • Caracteristicile tisulare individuale reprezinta un element esential pentru alegerea marimii implantului. Practic in alegerea volumului optim vom tine cont de gradul de laxitate al tesuturilor existente, astfel incat implantul ales sa nu creeze o presiune foarte mare asupra tesuturilor dumneavoastra. Pot sa apara complicatii imediate, precum dehiscenta plagii operatorii, sau la distanta, precum subtierea tegumentelor si atrofia glandei mamare urmate de ptoza sanului.
  • Distanta dintre sani nu se va modifica dupa operatie. Daca sanii dumneavoastra sunt departati, probabil ca vor ramane departati si dupa operatie. Incercarea de ai apropia cu orice pret, poate duce la aparitia sinmastiei, cu aspec t mult mai inestetic si greu de corectat ulterior.
  • Nu optati pentru implante excesiv de mari (peste350-400cc). Standardele de frumusete se modifica in timp, si la ora actuala exista tendinta femeilor de a-si dori sani din ce in ce mai mari. Sanii excesiv de mari, pot fi...POATE... frumosi???, dar cu siguranta ,nu sunt sanatosi!!!). Rezultatul postoperator se va modifica in timp, in fuctie de dinamica tesuturilor in raport cu implantul, precum si de modificarile inevitabile generate de inaintarea in varsta. Daca nu putem influenta modificarile tisulare determinate de trecerea anilor si de predispozitia genetica (calitatea pielii si partilor moi), putem insa sa ne asiguram de un rezultat cat mai bun pe termen lung, prin alegerea unui implant de dimensiuni moderate. Volumul mare inseamna GREUTATE, iar proiectia mult prea mare inseamna PRESIUNE excesiva pe glanda. Interactiunea dintre tesuturi si fortele exercitate de de implant asupra acestora, in combinatie cu modificarile inevitabile datorate inaintarii in varsta, vor duce la subtierea si atrofia partilor moi ale sanului urmate de alterarea formei acestuia, prin aparitia ptozei mamare. Prin urmare alegerea unui implant de dimensiuni moderate reprezinta un pas esential catre un rezultat optim pe termen lung, in timp ce un implant mare deschide poarta reinterventiilor ulterioare!
  • Abordul periareolar are avantajul unei cicatrici foarte putin vizibile. Necesita insa o areola suficient de mare incat sa permita introducerea implantului ales (diametrul ei trebuie sa aiba minim 5 cm, pentru un implant de aprox. 300cc). In plus are dezavantajul abordului prin interiorul glandei mamare, ceea ce creste riscul unor complicatii ulterioare precum contractura capsulara.
  • Drenajul postoperator al cavitatii implantului (adica "tuburile de dren"), nu este obligatoriu, dar reprezinta o masura de protectie in plus pentru dumneavoastra. O sangerare postoperatorie, nu reprezinta tocmai o raritate, si nu totdeauna poate fi anticipata sau prevenita. Hematomul format ulterior in cavitatea protezei (chiar daca se resoarbe si nu necesita o reinterventie), va spori riscul de aparitie in timp a contracturii capsulare. Prin urmare nu va bucurati ca nu veti avea tuburi de dren dupa operatie! Acest lucru nu este totdeauna in beneficiul dumneavoastra pe termen lung.
  • Nu va amagiti cu "garantia pe viata a implantelor". Intradevar companiile de renume de pe piata implantelor ofera garantie pe viata pentru implantele comercializate. Acest lucru inseamna ca daca implantul se deterioreaza datorita unor defecte de fabricatie, veti primi gratis altul in schimb. Este o garantie importanta din partea acestor companii, dar asta nu inseamna ca orice reinterventie ulterioara va fi suportata de catre acestea. In realitate, cea mai mare parte a reinterventiilor, sunt datorate altor cauze precum contractura capsulara, dislocarea implantului, rippling, ptoza implantului si nu in ultimul rand dorintei pacientei de asi modifica forma sau volumul sanului. Prin urmare, implantele de calitate sunt garantate pe viata de catre companiile producatoare, dar asta nu inseamna ca in decursul timpului nu veti fi nevoita sa va reoperati sau ca nu veti mai suporta cheltuielile viitoarelor interventii chirurgicale. Reinterventiile nu sunt obligatorii dar sunt posibile. Implantul este totusi un corp strain pentru organism, care poate determina o serie de complicatii pe care nu intotdeauna le putem anticipa sau preveni, iar in cazul in care optati pentru o astfel de interventie trebuie sa va asumati atat riscurie cat si conseciintele de rigoare. Nu trebuie sa va speriati! deoarece astfel de complicatii sunt rare, dar trebuie sa fiti cat mai bine informata pentru ca ele pot totusi sa existe.
  • Calitatea implantului. Implantele de calitate va ofera garantia unui risc minim de complicatii, atat imediate cat si pe termen lung. Printre complicatiile generate de calitatea implantului se enumera: contractura capsulara, ruptura implantului sau reactiile de respingere (seromul postoperator). Dar care sunt cele mai bune implante? In cele mai multe cazuri medicul dumneavoastra va poate da astfel de informatii. Calitatea unui produs, este certificata de companii de renume, pe plan international, precum si de foruri internationale specializate in certificarea standardelor de calitate. prin urmare acesta poate fi un alt criteriu pe baza caruia puteti sa alegeti niste implante de calitate.
  • In concluzie

    "Augumentarea mamara" reprezinta una dintre cele mai populare operatii estetice, adesea cu rezultate spectaculoase, care se adreseaza tuturor femeilor care isi doresc modificarea dimensiunilor sau formei sanilor, corectarea unor asimetrii mamare, ptoze sau mai grav, a unor sechele.

     
    Galerie foto (2)
    [Image #1] [Image #2]
     
    energia qi  |  implante de silicon   |  inghinal  |  look nou  |  operatie de marirea sanilor  |  pungi sub ochi  |  riscul in asigurari  |  trepte de volum  |  Abdomen depozite grasime  |  Abdominoplastia operatie estetica  |  Abdominoplastie lipoaspiratie   |  Abdominoplastie anestezie  |  Abdominoplastie anestezie generala  |  Abdominoplastie cicatrici  |  Abdominoplastie completa operatie  |  Abdominoplastie operatie  |  Abord minim invaziv  |  Acid hialuronic  |  Acid hialuronic injectabil  |  Acid imbatranire  |  Acid lactic  |  Acidul hialuronic   |  Acidul lactic  |  Afectiuni abdominale  |  Afectiuni ale pielii  |  Afectiuni inflamatorii  |  Afectiuni medicale   |  Afectiuni multiple  |  Afectiuni vasculare  |  Alcool tehnic  |  Alimentatia nesanatoasa  |  Aloe vera  |  Alte suprafete  |  Ambele urechi   |  Aminoacizi suplimente nutritive  |  Analize de piata  |  Analize hormonale  |  Analize piata  |  Anestezie nivelul buzelor   |  Anestezie de contact  |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Antecedente medicale  |  Antiinflamatoare afectiuni ortopedice  |  Aparat masaj  |  Aparate ceara  |  Aparate epilare  |  Aparate epilare definitiva  |  Aparate epilat  |  Aparate expunere  |  Aparate foto  |  Aparate ipl  |  Aparate laser epilat  |  Aparate machiaj semipermanent  |  Aparate piept  |  Aparate ras  |  Aparitia edemelor   |  Aparitia vergeturilor  |  Arsuri chirurgie plastica  |  Arta populara  |  Asigurari medicale  |  Asimetria mamara  |  Asimetrii areole sani  |  Asimetrii mamare  |  Asimetrii operatii estetice  |  Baile frecvente  |  Baza de tratament  |  Blefaroplastia anestezie locala  |  Blefaroplastia tehnici chirurgicale  |  Blefaroplastie  |  Blefaroplastie cearcane  |  Boala grava   |  Body building  |  Body masaj  |  Boli de piele consultatii  |  Boli neurologice  |  Boli piele  |  Burtiere  |  Caderea parului  |  Caderea tegumentului abdominal  |  Calciu organism   |  Calciu gel   |  Carti medicina  |  Cazuri de investigatii  |  Ceara epilat  |  Celulita aspect inestetic   |  Celulita tratamente  |  Chirurgia estetica dupa nastere  |  Chirurgia reconstructiva  |  Chirurgia sanului  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie estetica genitala  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie plastica  |  Chirurgie plastica si reparatorie  |  Chirurgie reconstructiva  |  Chirurgie reparatorie  |  Chirurgul plastician  |  Cicatrice cheloide  |  Cicatrici dupa nastere  |  Cicatrici inestetice  |  Cicatrici tratamente  |  Cicatrizare vicioasa   |  Citostatice tratamente  |  Colagenoze tratament  |  Collagen si elastina  |  Coloanei vertebrale  |  Colturile ochilor   |  Combaterea celulitei  |  Combinatie culori   |  Complet biocompatibil   |  Complicatii datorate implantelor  |  Concentratie mare  |  Consultatie epilare definitiva  |  Consultatie medicala  |  Consultatii medicale  |  Contractura capsulara   |  Contraindicat persoanelor  |  Controale periodice  |  Contur corporal lipoaspiratie  |  Copil protectie tip familial  |  Corectarea ginecomastiei sani barbati  |  Corectarea ginecomastiei sani feminini  |  Corectarea marimii areolelor  |  Corectia asimetriilor mamare  |  Corectia conturului fetei  |  Corectie buze botox  |  Corpului fizic   |  Cosmetica bio  |  Cosmetica faciala  |  Cosmetice aloe  |  Cosmetice plante  |  Cosmetice solar  |  Creme fata  |  Creme hidratante  |  Creme maini  |  Creme masaj  |  Creme par  |  Creme picioare  |  Creme protectoare   |  Creme remodelare  |  Cresterea eficientei  |  Cresterea firului de par  |  Cresterea sanilor   |  Culoarea parului  |  Culoarea parului   |  Culori diverse   |  Cuperoza tratamente  |  Cure de slabire   |  Curele piele  |  Curele piele  |  Cursul de asigurari   |  Cursuri estetica  |  Cursuri perfectionare  |  Cursuri postuniversitare chirurgie estetica  |  Decoleaza tesuturile moi  |  Depistarea   |  Deplasarea   |  Deplasarea implantelor   |  Depozitele adipoase  |  Depozitele de grasime  |  Depozitele nedorite  |  Depozitelor de grasime   |  Depunerile de grasime sub barbie   |  Dereglari hormonale  |  Diametrul corpului  |  Dieta si exercitiile fizice  |  Dimensiunile sanilor  |  Discomfortul postoperator  |  Discromii melanoze vitiligo  |  Dupa sarcina si alaptare  |  Durata interventiei chirurgicale  |  Durere cap tratamente  |  Durere postoperatorie  |  Dureri in regiunea gatului  |  Echimozele postoperatorii  |  Eczeme tratamente  |  Edeme  |  Efecte anticoagulante  |  Efecte laser  |  Elasticitate   |  Elasticitatea pielii  |  Elemente metalice  |  Epilare ceara  |  Epilare definitiva  |  Epilare definitiva brate  |  Epilare definitiva fata  |  Epilare definitiva inghinal  |  Epilare definitiva mustata  |  Epilare definitiva picioare  |  Epilare definitiva spate  |  Epilare femei   |  Epilare inghinala  |  Epilare ipl  |  Epilare laser  |  Epilare lumina intensa pulsata  |  Epilare picioare  |  Epilare spate  |  Epilat abdomen  |  Epilat barbie  |  Epilat brate  |  Epilat ceara  |  Epilat fese  |  Epilat inghinal  |  Epilat inghinal total  |  Epilat lung  |  Epilat mustata  |  Epilat picioare  |  Epilat spate  |  Estetica corporala  |  Estetica cursuri  |  Estetica faciala  |  Estetica medicala  |  Estetician  |  Estrogeni   |  Exces glanda mamara  |  Exces ponderal  |  Exces tegumentar  |  Exces tegumentar adipos   |  Excesul de tesut adipos  |  Excesul ponderal   |  Exercitii fizice,diete  |  Exercitii gimnastica  |  Exercitiile fizice  |  Expunere la soare  |  Expunerea la solar   |  Extracte naturale  |  Extracte plante  |  Extracte vegetale  |  Factori de risc  |  Fara interventie chirurgicala  |  Femei care au sanii mari  |  Femei gravide   |  Femeile gravide   |  Fermitatea pielii  |  Fese coapse si abdomen   |  Fese medicale  |  Fibra de calitate   |  Filtre apa  |  Filtre protectie  |  Filtre speciale  |  Fir de par  |  Fire par sanatoase  |  Forma anatomica sanilor  |  Formarea edemelor   |  Formarea edemului  |  Frecventa de lucru  |  Functiei hepatice  |  Gel efect natural  |  Ginecomastie operatie  |  Gradul de ptoza al sanilor  |  Grasime abdominala  |  Grasime extrasa  |  Greutatea corporala  |  Haine de zi  |  Hidratare cu colagen  |  Hidratarea pielii fetei  |  Himenoplastie reconstructia himenului  |  Hipertrofie glanda mamara  |  Hipertrofie renala  |  Homeopatie tratamente  |  Imbracaminte femei  |  Implant mamar  |  Implant par  |  Implant volumul sanului  |  Implante faciale  |  Implante mamare  |  Implantele anatomice  |  Implantele rotunde   |  Implantul optim  |  Implanturi mamare sarcina  |  In functie de rasa   |  Inainte de epilare   |  Incetinirea procesului de imbatranire  |  Incizia prin ombilic  |  Incizii zona genitala  |  Indepartarea cearcanelor  |  Indepartarea celulitei  |  Indepartarea excesului glanda mamara  |  Informatii utile  |  Ingredienti activi  |  Injectare toxina botulinica  |  Injectare toxina botulinica nivelul fruntii  |  Insuficienta renala   |  Intarirea musculaturii abdominale   |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala labioplastie  |  Interventie obiective  |  Interventie rapida  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii la inaltime  |  Interventii urgenta  |  Intrebari utile  |  Intretinere faciala  |  Intretinere haine  |  Introducerea implantului  |  Kilogramele in plus  |  Lapte corp  |  Lifting facial  |  Lifting facial operatie  |  Lifting mamar  |  Lifting mamar cicatrici  |  Lifting mamar operatie  |  Lifting nechirurgical  |  Lifting ridicarea sanilor  |  Lifting sprancene operatie  |  Liftingul bratelor   |  Liftingul bratelor brahioplastia  |  Liftingul chirurgical clasic  |  Liftingul coapselor   |  Liftingul facial  |  Liftingul fetei  |  Liftingul gatului   |  Liftingul sprancenelor  |  Linia corpului  |  Linia decolteului  |  Lipoaspiratia cervicala  |  Lipoaspiratia operatie  |  Lipoaspiratia si obezitatea  |  Lipoaspiratie regiunea cervicala  |  Lotiuni dupa plaja  |  Lotiuni dupa ras  |  Lotiuni hidratante  |  Lotiuni inainte plaja  |  Lotiuni plaja  |  Lotiuni protectoare  |  Lucru la inaltime  |  Lupta cu celulita  |  Machiaj deosebit   |  Machiaj sedinte foto  |  Machiaj semipermanent  |  Malformatii congenitale  |  Malformatii congenitale chirurgie  |  Malformatii congenitale ochi  |  Mama si copilul   |  Mamografie consultatii  |  Marimea sanilor mici  |  Marimea toracelui  |  Marire buze  |  Marire sani  |  Marirea de sani  |  Marirea sanilor  |  Masaj slabit  |  Masaj terapeutic  |  Material estetic  |  Material special  |  Medic specialist chirurgie plastica   |  Medicamente frecvente  |  Medicina alopata   |  Medicina estetica  |  Medicina generala  |  Medicina interna  |  Metode hormonale  |  Metode terapeutice  |  Metodele chirurgicale tratament cicatrici  |  Mezoterapia intinerirea fetei  |  Mezoterapia tratarea celulitei  |  Mezoterapie  |  Miastenia gravis tratament  |  Mici interventii chirurgicale  |  Microchirurgie reconstructiva  |  Micsorare sani  |  Micsorarea sanilor  |  Mod de viata  |  Modele anatomice  |  Modificare forma fese  |  Modificari ale labiilor mari  |  Modificari patologice  |  Monitorizare interventii  |  Muschii abdominali  |  Muschii corrugator botox  |  Muschii mimicii riduri  |  Muschiul pectoral  |  Muschiul pectoral implant   |  Musculaturii corpului  |  Nastere naturala  |  Nivel facial   |  Nivelul corpului fizic  |  Nivelul de lumina   |  Nivelul foliculilor   |  Nivelul pleoapei superioare   |  Nu are contraindicatii   |  Obezitate tratamente  |  Ombilic pubis  |  Operatie corectare forma nas  |  Operatie exces tegument  |  Operatii cale abdominala  |  Operatii cale vaginala  |  Operatii estetice  |  Organele corpului  |  Organele genitale  |  Orl consultatii  |  Orl tratamente  |  Otoplastie chirurgie ureche  |  Otoplastie urechi decolate  |  Par abdomen  |  Par fese   |  Parul de pe fata   |  Parul din urechi   |  Parul nedorit   |  Parul normal  |  Patologia dezvoltarii pubertare  |  Patologia obezitatii copil  |  Peeling chimic  |  Peeling ipl  |  Peeling laser  |  Peeling laser si ipl  |  Peelingul fetei  |  Perciuni epilare  |  Perioada alaptarii  |  Perioada de pubertate  |  Perioada medie   |  Perioada pubertatii   |  Permanent par  |  Piele elasticitate  |  Piele flasca   |  Piele naturala  |  Piele normala  |  Piele sensibila  |  Pielea in exces   |  Pielea mainilor  |  Pielea sensibila  |  Pierderea in greutate  |  Piese motor  |  Pliul pleoapei superioare  |  Pometii obrajilor  |  Prelungeste viata  |  Pretul scazut   |  Probleme alaptare  |  Probleme genitale  |  Probleme obezitate  |  Procedura generala  |  Procedura speciala   |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Proceduri cosmetice  |  Procesul de imbatranire  |  Procesul de imbatranire a pielii  |  Productia de colagen  |  Productie serie mica  |  Produs de baza in alimentatia  |  Produse bio  |  Produse corectie  |  Produse injectate  |  Produse intinerire  |  Produse lifting   |  Produse naturale  |  Produse tonifierea sanilor  |  Protectie maini  |  Protectie solara  |  Proteze elastice  |  Proteze pe implante  |  Proteze san  |  Proteze san sutiene  |  Pungi medicamente  |  Radacina parului  |  Radiatia laser   |  Radioterapie  |  Rau de mare  |  Recomandari   |  Reconstructia sanului  |  Reconstructie mamara cu implant   |  Recuperarea postoperatorie   |  Reductia mamara  |  Reductie mamara  |  Regiunea cervicala  |  Regiunea pubiana  |  Reintinerire faciala  |  Remodelare corporala  |  Remodelare sani  |  Remodelare silueta  |  Remodelarea corporala  |  Remodelarea corpului  |  Restylane riduri  |  Rezultate 24 de ore  |  Rezultate estetice  |  Ridicare sani  |  Ridicarea sanilor  |  Ridicarea sanilor lifting mamar  |  Ridicarea sprancenelor  |  Riduri expresie tratamente  |  Riduri faciale  |  Riduri glabelare tratament  |  Ridurile frontale  |  Rinocorectia chirurgie estetica  |  Rinocorectie nas  |  Risc de cicatrice   |  Sani fara ptoza  |  Sani simetrici   |  Saruri oxidanti  |  Schimbarile hormonale  |  Secretia de hormoni   |  Sedinta foto  |  Semne arma  |  Ser fiziologic   |  Seria de la motor  |  Seringi unica folosinta  |  Serviciu protectie copil delincvent  |  Sex frecvent  |  Sinteza de colagen  |  Site personalizat  |  Solar orizontal  |  Solicitate frecvent   |  Solutii permanente par  |  Spasme musculare  |  Spatele muschiului pectoral  |  Spectrului luminos  |  Spitalizare postoperatorie  |  Sprancene subtiri  |  Standardele de calitate   |  Standardele de viata  |  Standardele internationale  |  Starea pacientului   |  Stimulare sinteza colagen  |  Structurile faciale  |  Sub glanda mamara  |  Substante biologic active  |  Surplusul de grasime  |  Surplusul de greutate  |  Surplusul de piele  |  Surplusul ponderal  |  Sutien proteze san  |  Tehnica proportionala  |  Tehnologia medicala   |  Terapia durerii  |  Test sarcina  |  Tesut mamar in exces  |  Tesutul adipos  |  Tesutul muscular  |  Tesutul subcutanat  |  Tesutului adipos  |  Tesuturile fine  |  Tesuturilor moi  |  Timp coagulare  |  Timp sangerare  |  Tipul de implant   |  Tipuri par  |  Toata suprafata  |  Tonifiere corporala  |  Tonifiere sani  |  Tonifierea musculaturii  |  Tonusul muscular  |  Toxina botulinica riduri  |  Transpiratia palmelor   |  Trasaturile fetei  |  Tratament radacina  |  Tratament algii postoperatorii  |  Tratament antivergeturi  |  Tratament blefarospasm botox  |  Tratament botox  |  Tratament botox toxina botulinica  |  Tratament celulita  |  Tratament chirurgical   |  Tratament cosmetic  |  Tratament cosmetic complet  |  Tratament cu medicamente  |  Tratament de hidratare  |  Tratament facial  |  Tratament injectabil  |  Tratament laser  |  Tratament motor  |  Tratament personalizat   |  Tratament riduri  |  Tratament slabire naturala  |  Tratament slabire rapida  |  Tratament toxina botulinica botox  |  Tratament zona ochilor  |  Tratamente anticelulita  |  Tratamente apa  |  Tratamente botox  |  Tratamente caderea parului  |  Tratamente copii  |  Tratamente cosmetice  |  Tratamente cuperoza  |  Tratamente faciale  |  Tratamente frumusete  |  Tratamente intinerire  |  Tratamente intretinere faciala  |  Tratamente laser  |  Tratamente motor  |  Tratamente nechirurgicale faciale  |  Tratamente par  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente picioare  |  Tratamente plante  |  Tratamente protectie solara  |  Tratamente ridicare sani  |  Tratamente slabire  |  Tratamente slabit  |  Tratamente tonifiere  |  Tratamentul cicatricilor  |  Tratamentul cicatricilor  |  Tratamentul decolteului  |  Tratamentul laser  |  Tratamentul mainilor  |  Tratamentul menopauzei  |  Tratamentul pilozitatii excesive  |  Tratamentul ridurilor  |  Tratamentul ridurilor cu acid hialuronic  |  Tratamentul ridurilor cu toxina botulinica  |  Tratarea celulitei   |  Tratarea celulitei si vergeturilor  |  Tratarea ridurilor  |  Tratarea vergeturilor  |  Tulburari de ciclu   |  Tulburari de vedere  |  Tumori  |  Umplerea ridurilor  |  Un nou "look"  |  Universitatea bucuresti  |  Urechi clapauge operatie  |  Urticarii tratament  |  Varsta a treia   |  Vindecare  |  Vindecare tisulara  |  Vindecarea organismului  |  Vitamine aminoacizi minerale  |  Vitiligo tratament  |  Volumul glandei mamare  |  Volumul si forma sanului   |  Zona dureroasa  |  Zona fetei   |  Zona inghinala  |  Zona ochilor  |  Zone afectate de celulita  |  Zone de productie  |  Zonele cu celulita  |  Zonele de plaja  |  Zonele dureroase   |  Zonele vizibile  | 
    Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
    Email: Parola:
     


     
    Nume firma  
    Nume site ~ www.ghidul.ro/  
      Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
    Persoana de contact  
    Telefon  
    Email  
      * Toate campurile sunt obligatorii.  
    In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.