CRISTAR PROIECT - Autorizatii centrale termice Afisari: 434
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii incalzire (centrale, boilere) Vizitatori: 189
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Anibal Teohari, nr. 21, sector 5,
-------------------------
Phone: Telefon
  0723.541.381
-------------------------
Web: Internet
  email: cristarenergy@gmail.com
  site: www.cristarproiect.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Cristar Proiect SRL, este o firma privata infiintata in anul 1992, avand ingineri cu vasta experienta in realizarea proiectelor de instalare, montaj si reparatii, lucrarilor de verificare tehnica, autorizarea functionarii, service a instalatiilor sub presiune din domeniul ISCIR si al documentatiiilor tehnice necesare pentru avize/autorizatii de protectia mediului, A.N. APELE ROMANE si APA NOVA.

Din anul 1994 firma a activat in domeniul eficientei energetice in programe internationale, avand personal atestat CEM-Certified Energy Manager de catre Association of Energy Engineers - AEE-ATLANTA-SUA .

In cadrul acestor programe firma noastra a colaborat in conditii excelente cu firme specializate din diverse tari(RCG HAGLER BAILLY Ltd. - USA, ELECTROTEK Ltd-USA, NIFES Consulting Group-Anglia ,etc.) acumulind o mare experienta in domeniul auditurilor energetice.

Din anul 2009 firma a obtinut autorizatii ISCIR pentru verificarea ,autorizarea functionarii si service pentru centrale termice de abur si apa calda industriale si de uz domestic.

Atentia noastra s-a indreptat si catre problemele mediului respectiv obtinerea de avize si autorizatii de gospodarirea apelor, accept evacuare ape uzate si protectia mediului

Politica

Politica noastra in domeniul managementului lucrarilor executate si a relatiei cu clientii nostri se bazeaza in mod prioritar pe urmatoarele cerinte esentiale:

  • Calitatea ireprosabila a proiectelor si serviciilor
  • Respectarea absoluta a termenelor de predare
  • Colaborarea excelenta cu beneficiarii serviciilor noastre
 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video