Scoala de Coafura Cornel Saru Afisari: 3368
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri coafura, cosmetica Vizitatori: 1433
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Sandor Petofi, Nr.4, sector 1 , Bucuresti ( zona 1 Mai ), Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0747077000; 0212220952
-------------------------
Web: Internet
  email: office@cornelsaru.ro
  site: www.cornelsaru.ro

 
Despre Scoala Cornel Saru  
Detalii  video  

Suntem prima scoala de coafura din Romania care dispune de un spatiu amplu, exclusiv destinat invatarii coafurii la toate nivelele.

Informatiile vor fi prezentate de o maniera precisa, succinta si deci extrem de eficienta astfel incat, corect asimilate, ele vor aduce cu siguranta o evolutie spectaculoasa elevilor, acestia beneficiind la finalul cursurilor de diplome recunoscute de Ministerul Muncii si pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

 

Elementele esentiale care ne situeaza superior ca rang fata de alte scoli de coafura sunt concentrarea pe sesiunile practice , stabilirea unor obiective inalte, accesibile si realizabile (nivel profesional si educational de top), materialul didactic teoretic este unul clar, usor de explicat si aplicat, senzatia de siguranta si incredere pe care fiecare absolvent al academiei il va avea la finalul cursurilor.

Resursele noastre unice sunt atuurile super competitive care ne dau siguranta de a fi cei mai buni, cei cei mai eficienti. Ne bazam in primul rand pe o locatie accesibila atat cursantilor din Bucuresti dar si din provincie dotarile de ultima generatie, un design interior fermecator, mare capacitate de acomodare.

Tematica cursurilor noastre este conceputa pe scheletul academiei de brand Keune Olanda.

 

Ce este insa si mai important decat toate acestea este experienta remarcabila a trainer-ilor nostrii formatori dar mai ales cursurile de comunicare ce reprezinta un element inedit in educatia profesionistilor industriei de infrumusetare din Romania.

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video