Coolfix Hub - Service - Montaj Aer Conditionat in Bucuresti Afisari: 574
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Aer conditionat, ventilatii Vizitatori: 311
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Agricultori , nr 113, sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0771721268
-------------------------
Web: Internet
  email: office@coolfixhub.ro; coolfixhub@gmail.com
  site: www.service-reparatii-montaj-aer-conditionat.ro

 
Reparatii aer conditionat  
Detalii  video  

Profesionistii nostri in domeniul reparatiilor, montarii si igienizarii aparatelor de aer conditionat va stau la dispozitie pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoiti sa indurati zilele caniculare la temperaturi insuportabile.

Expertii companiei noastre au o vasta experienta in ceea ce priveste reparatiile necesare ale unui aparat de aer conditionat, iar calitatea muncii depuse ne recomanda in fata actualilor si a noilor clienti, care apeleaza cu incredere la serviciile prestate de noi.

Este recomandat sa apelati din timp la un specialist in domeniu pentru a efectua revizii periodice sau pentru a realiza reparatiile necesare pentru aparatul dumneavoastra de aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat trebuie reparat inca de la primele semne ale aparitiei unei defectiuni, deoarece este mult mai eficient si mai putin costisitor sa reparati din timp un asemenea aparat, decat sa fiti nevoiti sa achizitionati un aparat de aer conditionat nou.

Igienizarea aparatelor de aer conditionat este un alt aspect caruia trebuie sa ii acordati atentie, deoarece nefolosirea acestora pentru o perioada mai lunga de timp poate duce la aparitia unor bacterii si a unor acarieni, care sunt daunatori sanatatii voastre.

Serviciile complete privind reparatiile, montarea si igienizarea aparatelor de aer conditionat, in Bucuresti si in judetul Ilfov, sunt la cele mai inalte standarde, iar timpul de executie al expertilor nostri este unul foarte scurt pentru ca dumneavoastra sa nu fiti incomodati pe perioada lucrarilor.

Asteptam cu mare drag sa ne contactati pentru orice tip de problema pe care o intampinati cu aparatul de aer conditionat si va stam la dispozitie cu servicii de montare, service si igienizare, prestate de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu.

 
Galerie foto (8)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8]
Prezentare video