Convenient Consulting - Consultanta afaceri Bucuresti Afisari: 543
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 307
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avrig, nr. 63, sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0730448821; 0769682163; 0725096390
-------------------------
Web: Internet
  email: consultantamediere@gmail.com; juridic.convenient.ro@gmail.com
  site: www.convenient.ro

 
Promovarea afacerii /Convenient Consulting  
Detalii  video  

 

Oferim servicii de Grafic Design, Web Design, publicitate si promovare pe Internet pentru ca afacerea ta sa fie cat mai cunoscuta si cat mai la indemana clientului.

Impreuna construim imaginea firmei tale pe web si nu numai!

Mai mult decat un studio de creatie si productie publicitara, va stam la dispozitie cu o oferta complexa, astfel încat dupa o analiza atenta firma noastra poate realiza creatia şi productia materialelor publicitare, poate propune solutii eficiente si de efect pentru promovarea produselor sau serviciilor dumneavoastră atat in mediul online cat si offline.

Vă putem oferi consultanţă şi informaţii în legătură cu alegerea celor mai optime soluţii pentru promovarea, crearea şi producţia materialelor dumneavoastra publicitare! Ne povestiti cum vedeti lucrurile si noi venim cu idei si sfaturi.

Suntem o echipa tanara, dinamica si dedicata, condusa de ambitia ca fiecare zi sa insemne inca un pas inainte. Daca si pentru dumneavoastra aceasta este regula, si daca ceea ce cautati este un partener flexibil, care vorbeste pe limba dumneavoastra si care poate garanta servicii de calitate la cele mai corecte preturi de pe piata, atunci sunt sanse foarte mari sa devenim partenerul dumneavoastra de cursa lunga.

Recunoastem pe zi ce trece tot mai multe feluri in care publicitatea atat offline cat si online, pe Internet ajuta orice companie indiferent de marime sau cifra de afaceri sa creasca, sa avanseze, sa devina campioana in domeniul sau de activitate. Am descoperit ca atat printurile, care printr-un design personalizat atrag atentia asupra organizatiei, avand un puternic impact vizual, cat si Site-urile web, care reprezinta un plus de imagine pentru organizatie si care furnizeaza un numar mare de informatii, intr-un mod elegant si la indemana oricui, sunt cele mai eficiente solutii prin care o companie isi poate cultiva succesul.

Publicitate Creatie publicitara

Imaginea este totul. De aceea cand realizam designul unui site web, al unei brosuri, al unui poster sau al oricarei alte reclame online sau offline, imaginea companiei este prioritara.

Initierea si dezvoltarea unei afaceri START-UP necesita servicii de consultanta profesioniste, mai ales in domeniul publicitatii si promovarii afacerii.

Daca tocmai ati aparut pe piata sau simtiti ca este timpul sa va schimbati imaginea, puteti apela cu incredere la serviciile noastre de branding: de la crearea celei mai potrivite si atractive identitati vizuale (imagine, logo, siglă, slogan, carţi de vizită, CD-uri inscriptionate - de prezentare), la consultanta legata de comunicarea companiei (naming, brand book, pozitionare etc.).

Textul concis, sloganul, logo-ul si imaginile ajuta ca informatia despre companie sa fie perceputa cat mai eficient de potentialii clienti.

Web Design & Graphic Design

Resursele pe care le avem in creatie de design si continut (content creation) le aplicam cu succes si in crearea unor siteuri web de calitate. Internetul este in prezent cea mai ieftina dar si cea mai eficienta metoda de promovare a unei afaceri.

Acum toata lumea este online. Internetul este la indemana oricui. De aceea, afacerea ta trebuie sa fie prezenta pe internet.

Oferim servicii complete pentru realizarea paginii de internet pentru afacerea ta: rezervam domeniul pe internet, realizam site-ul web optimizat SEO, ca tu sa fii printre primii in domeniul tau de activitate.

Promovarea afacerii in mediul online este vitala! Concurenta este acerba si risti ca site-ul tau sa nu aiba vizitatori daca nu este optimizat SEO, sa nu fie gasit de motoarele de cautare atunci cand potentialii clienti cauta pe Internet dupa produsele sau serviciile tale. Optimizeaza-ti web site-ul acum, atrage trafic si incepe sa vinzi! Vei vedea ca un web site optimizat este cu adevarat un site prezent pe Internet! Va propunem tehnici si modalitati de promovare online, precum si strategii de internet marketing pentru atragerea clientilor si cresterea vanzarilor.

Search Engine Optimization sau optimizarea pentru motoarele de cautare (Google, Yahoo) presupune mai mult decat crearea unui Web site pe Internet, implica aparitia acestuia in rezultatele motoarelor de cautare, in cautari cu termeni cat mai generali si mai competitivi, cautari facute de utilizatorii de Internet dupa cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta.

Totodata, asiguram si serviciul de web hosting (gazduim site-ul pe Internet).

Acordam o atentie deosebita retelelor de socializare care au luat o mare amploare si cresc notorietatea barandului si maximizeaza ROI (return of investments). Este esential ca afacerea dumneavoastra sa fie prezenta pe Facebook, Twitter, Myspace, Youtube.

Daca doriti rapid un site profesional, Convenient Consulting se numara printre cei mai eficienti furnizori de pe piata.

Productie publicitara

Totodata va putem oferi servicii de productie conventionala si neconventionala, cu alte cuvinte va putem ajuta sa personalizati pentru promovarea companiei dumneavoastra tot ce poate fi personalizat, de la tiparituri, textile, piele si bannere la promotionale - orice obiecte cu destinatie practica.

Pe scurt, Convenient Consulting va ofera servicii de promovare atat in mediul online cat si in mediul offline, printr-o gama variata de servicii care include:

  • Realizare Site Web Optimizat SEO
  • Creatie grafica (Concepţie şi execuţie grafica) pentru tiparituri publicitare (pliante, flyere, cataloage, mape pe prezentare, afise, postere, calendare, bannere etc.)
  • Creatia de text (servicii de copywriting, content creation)
  • Identitate de brand: Naming, Logo, Slogan
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video