Castellan - Constructii case din lemn, Sibiu Afisari: 3096
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Constructii civile (executie) Vizitatori: 1330
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Socului , Nr.1, Sura Mare, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0753820784 ; 0743141414
-------------------------
Web: Internet
  email: casedinlemnsibiu@yahoo.com
  site: www.casedinlemn.com
  facebook: www.facebook.com/casedinlemncastellan

 
Avantajele ale unei case din lemn  
Detalii  video  

Casele din lemn reprezinta cea mai buna alegere pentru toti cei care doresc un camin natural, economic si ecologic. Lemnul este un material usor care poate fi prelucrat multilateral, nu are emisii, este sanatos si economic. Case din lemn respira, contribuind la un mediu sanatos si natural.

Principalele avantaje ale unei case din lemn:

  • durabilitatea caselor este ridicata;
  • izolare termica (lemnul este unul dintre cele mai bune izolatoare termica);
  • durata de constructie este foarte scazuta si nu este influentata de anotimpuri;
  • economice;
  • elasticitatea lemnului confera caselor rezistenta la cutremur;
  • ecologice;
  • sanatoase.

Costuri Mici

Pretul este pâna la urma cel mai puternic factor in decizia finala cu privire la tipul de casa  construit. Casele din lemn sunt cu 30% – 40% mai ieftine decat cele din caramina, de exemplu, deoarece materialele folosite sunt mai ieftine, timpul de executie este foarte scurt,  iar faptul ca acestea pot fi prefabricate intr-o mare masura – face ca pretul sa fie si mai scazut. Firma noastra va garanteaza preturi fara concurenta, calitate si profesionalism.

Eficienta energetica

La nivel global, în ultimele decenii, caramida si betonul au început sa piarda teren în fata locuintelor din lemn masiv. Lemnul este de 6  ori mai izolant decât caramida si de 15 ori mai izolant decât betonul, ceea ce conduce la importante economii de încalzire. Casele din lemn asigura un comfort termic excelent, ele fiind calduroase iarna si racoroase vara.  Temperatura peretilor – chiar si iarna – este de 18 grade comparativ cu 5 grade la peretii din zidarie. Datorita unei inertii termice foarte mici, o casa din lemn se încalzeste imediat, chiar si în timpul iernii dupa o pauza foarte mare.

Rezistenta/Siguranta

Casele din lemn sunt flexibile si usoare, si nu sunt periculoase in caz de cutremur. Principiul de transmitere al greutatii este acelasi cu cel al structurilor in cadre, cu diferenta ca materialul folosit este lemnul, care este mult mai elastic comparativ cu materialele de constructii clasice. Acest fapt, impreuna cu greutatea proprie redusa permite constructiilor executate pe structura de lemn sa reziste la seisme cu magnitudine de peste 8 grade pe scara Richter. Peretii caselor din lemn Castellan, îmbinati în dublu nut si dublu feder, chertati la capete, permit casei sa se mai „aseze”, asigurand astfel o rezistenta perfecta in  timp.

Durabilitatea Caselor

In pofida prejudecatilor, calitatile principale ale lemnului raman elasticitatea si durabilitatea. Exista parerea preconceputa ca lucrurile facute repede nu sunt durabile. Casele construite din lemn demonstreaza ca „repede“ si „durabil“ e un concept real. In sprijinul acestei afirmatii stau bisericile de lemn mai vechi de un mileniu din nordul Europei, zecile de milioane de locuinte din lemn construite in tarile occidentale. Exista la noi, dar mai ales in Germania si Austria, case din lemn care au o varsta de peste 100 de ani! In Romania exista prejudecata de a lega notiunea de case din lemn de cea de perisabilitate, de viata scurta si de provizorat. Contrar acestor prejudecati, in SUA peste 90% din locuintele unifamiliale sunt construite din lemn, placate cu placi aglomerate sau cu placi de gips carton. Structura acestor case este gandita si proiectata ca un sistem spatial de cadre elastice, consolidate cu piese metalice speciale.

Viteza Executiei

Din momentul semnarii contractului cu noi, te poti muta in casa ta dupa doar 2 – 3 luni, depinde ce mai avem in lucru.  In fabrica, casa este produsa intr-o saptamana, iar montajul dureaza tot aproximativ o saptamana. Casele din lemn se pot executa în orice anotimp. Din acest punct de vedere, intrece de departe orice alte tipuri de constructii.

Grija pentru mediu

Spre deosebire de locuintele din caramida si beton, cele din lemn „respira“ si implicit constituie o sursa de „liniste“ si „echilibru“. Lemnul este un element natural si ecologic. Într-o casa din zidarie poate aparea igrasia, condensul, pe cand o casa de lemn „respira” si nu sufera din cauza vaporilor. Din punct de vedere estetic, lemnul confera cadrului interior o atmosfera calda, familiara, relaxanta, in timp ce la exterior constructia se distinge prin apropierea ca stil si mod de realizare de arhitectura mediului ambiant.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video