COMPANIA DE CONSULTANTA SI AUDIT Afisari: 1349
Categorie: AFACERI >> Consultanta, acreditari, certificari calitate Vizitatori: 538
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Principala , Nr.251D Bis, Jucu de Mijloc, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0727744682
-------------------------
Web: Internet
  email: office@companiadeconsultanta.ro
  site: www.companiadeconsultanta.ro

 
SR EN ISO 14001:2005  
Detalii  video  

SR EN ISO 14001:2005 - Sistemul de Management al Mediului

SR EN ISO 14001:2005 (SMM) este un standard de larga recunoastere internationala care contine cerinte obligatorii referitoare la respectarea legislatiei sau altor reglementari de mediu aplicabile si reprezinta standardul de referinta pentru implementarea unui sistem de managementul mediului propus de specialistii forului international de standardizare. Si toate acestea in vederea sprijinirii organizatiilor interesate in atingerea obiectivelor referitoare la mediu si a celor economice, dar si aspecte de ordin strategic si concurential, prin sustinerea protectiei mediului si a prevenirii poluarii.

Un SMM este acea componenta a sistemului general de management al organizatiei alcatuita din structura organizationala, planificarea, responsabilitatile, procesele, practicile, procedurile si resursele care ajuta la construirea, implementarea, realizarea, revizuirea si mentinerea politicii de mediu a organizatiei. Implementarea unui SMM permite organizatiei nu doar sa corespunda asteptarilor privind performanta sa de mediu, ci si sa isi controleze costurile si sa se conformeze legislatiei si regulamentelor de mediu.

 

Beneficiile implementarii unui astfel de sistem sunt:

  • Sistematizarea tuturor activitatilor de mediu relevante care duce la reducerea riscurilor de mediu
  • Imbunatatirea performantei mediului prin intermediul organizatiei
  • Cresterea increderii comunitatii, agentiilor guvernamentale, a bancilor, asiguratorilor si a clientilor
  • Economie de costuri printr-o gandire si actiune sistematica si pro-activa
  • Siguranta legala ca urmare a observarii sistematice a legislatiei de mediu relevante si a reglementarilor prin intermediul careia este implementata

In contextul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, cerintele respectarii normelor si regulamentelor in protectia mediului inconjurator vor deveni in mod clar obligatorii, companiile ce nu vor avea un astfel de sistem implementat vor fi inchise sau oprite din unele activitati.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video