Reparatie Casa, Bucuresti - Servicii complete pentru Acoperisuri Afisari: 1545
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Acoperisuri (montare, comercializare) Vizitatori: 574
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Bucuresti-Ploiesti, Nr. 180, sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0747670828 ; 0747670828
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.reparatiecasa.ro

 
Despre noi  
Detalii  video

Suntem specializati in comercializarea si montajul unei game variate de materiale pentru invelitori, precum si a materialelor complementare reusind sa satisfaca practic orice cerinta in domeniul acoperisurilor. Experienta vasta a fiecarui angajat, capatata de-a lungul timpului in domeniul invelitorilor , face ca astazi sa va putem oferi siguranta maxima in montajul acoperisulrilor de calitate. In aproape 25 de ANI de activitate avem realizate o gama vasta de lucrari in domeniul acoperisurilor. Ne ocupam cu tot ceea ce inseamna monataj de invelitoare(oferim consultanta si solutia tehnica, achizitie materiale, prelucrare accesorii, transport si montaj).

 

Obiectivul noastru este ca toti clientii sa fie multumiti si sa colaboram ca profesionistii. Comercializam si montam doar produse certificate, testate si de cea mai  inalta calitate. De aceea, chiar daca este vorba de o reparatie de acoperis, noi va sfatuim sa lucrati doar cu personal calificat si cu materiale de calitate pentru o durabilitate maxima a lucrarii efectuate.Obiectul nostru de activitate lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii Societatea, certificata , are ca obiectiv colaborarea cu Persoane Fizice, Societati Comerciale si Asociatii de Proprietari pentru: constructii de acoperisuri pe structura de dulgherie. Daca nu aveti proiect ne ocupam si de partea de proiectare si toate avizele necesare autorizarii lucrarii.Firma noastra executa lucrari de modificare a acoperisurilor de orice tip, montare jgheaburi si burlane, reparare a acoperisurilor de bloc sau de casa, hidroizolatii/izolatii la acoperisurile de bloc sau hale industriale, hidroizolatii cu membrana la cald, hidroizolatii industriale. Mentenanta intretinere si reparatii la acoperisele industriale, hale productie, hale depozitare, institutii publice sau sedii de firma.Disponibilitate in toate orasele din judetele din Romania: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea.Despre noi!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video