Casa Vlasia - Han de poveste, Ilfov Afisari: 46
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 42
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Soseaua Codrii Vlasiei, nr 2, Comuna Snagov, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0741233110; 0741069069
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@casavlasia.ro
  site: www.casavlasia.ro
  facebook: CasaVlasia

 
Detalii activitate

Casa Vlasia este un loc nascut din dragoste pentru frumos, liniste, mâncare sanatoasa si relaxare în natura. Un han ca odinioara, înconjurat de paduri si de lacuri, dar suprinzator de aproape de Bucuresti.

Grija si dragostea pentru natura se regasesc si în modul în care am gândit hanul si cladirile care compun ferma. Astfel, pentru încalzire, folosim doar biomasa nepoluanta, cu pierderi reduse de caldura, iar cenusa rezultata din ardere închide ciclul ecologic, în momentul în care o împrastiem peste culturile agricole, pe post de îngrasamânt.

Iar ferma de animale ne ajuta de asemenea sa fertilizam pamântul fara sa folosim substante nesanatoase. Acest ciclu natural ne ofera echilibrul sustenabilitatii si avantajele independentei de comertul alimentar modern.

Din dorinta de a redescoperi gusturile traditionale, avem propria ferma, gradina de legume, livezi si vita de vie, toate crescute cu grija si din pasiune pentru spiritul autentic românesc.

Astfel, meniul nostru cuprinde doar feluri de mâncare traditionala preparate cu gija si cu atentie la detalii de catre maestrii nostri bucatari. Fie ca e vorba despre zacusca facuta din legume crescute în gradina noastra, de o friptura delicioasa sau de sarmalutele în foi de vita de vie, mâncarea pe care o servim la Casa Vlasia te va purta printr-o adevarata aventura gastronomica.

Te asteptam sa treci pe la noi si sa o încerci.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7] [Image #8] [Image #9] [Image #10]
 
Animale casa  |  Animale de casa  |  Bucatari gradina  |  Culturile de legume  |  Pierderi de caldura  |  Preparate legume  |  Preparate traditionale  |  Preparate vita  |  Vita de vie  |  Zacusca legume  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.