Casa Mara, Restaurant evenimente - Bucuresti Afisari: 460
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 270
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Primo Nebiolo , Nr.1, Sector 1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0722675766; 0768793155
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@restaurantcasamara.ro
  site: restaurantcasamara.ro

 
Despre Casa Mara  
Detalii  video  

Avand ca locatie zona zero a Bucurestiului, vis a vis de superbul Muzeu al Satului, in incinta strandului Tineretului, Casa Mara acopera o gama diversificata de evenimente de la nunti, botezuri, petreceri aniversare si corporate la receptii, dineuri si baluri, adresandu-se tuturor celor ce doresc servicii de calitate intr-o atmosfera imbietoare oferita de un décor interior placut si stilat pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata pentru fiecare client in parte, oferindu-va suport si consultanta la alegerea meniului si a decorului . Va punem la dispozitie o varietate de servicii de la , Dj, formatie lumini, artificii, fum greu, foto-video la limuzina si Candy Bar/Ice Cream Bar. Locatia dispune de parcare pentru apox.100 de masini si de terasa cu gradina.

 

Restaurant Casa Mara a fost inaugurat in vara anului 2010. Inca de la deschidere am dorit sa oferim clientilor preparate si servicii de calitate intr-o ambianta cat mai placuta.In tot acest timp a fost imbunatatita oferta de servicii si speram ca am reusit sa satisfacem intr-o cat mai mare masura exigentele clientilor nostri.

La restaurant Casa Mara va invitam sa savurati preparate delicioase care respecta atat retete internationale, cat si retete traditionale romanesti. Formatia live va va canta si incanta in fiecare seara, dupa orele 24:00, cu muzica din repertoriul romanesc si adevarate hit-uri vechi si noi, adunate din toata lumea.Va asteptam, asadar, la restaurant Casa Mara, locul in care rafinamentul si bunul gust se imbina pentru a va oferi o ambianta de neuitat.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video