BONAS Afisari: 1851
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 980
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Criseni, nr. 5, Cluj-Napoca, judetul Cluj
-------------------------
Phone: Telefon
  0264487808; 0264487800
-------------------------
Web: Internet
  email: office@bonas.ro
  site: www.bonas.ro

 
Produse / Servicii
   
1. Brânzã de vaci, dieteticã  
Branza de vaca este o branza proaspata si reprezinta cea mai simpla valorificare a laptelui de vaca in gospodarie, prin acidifierea sa... detalii >>>
   
2. Cascaval Rucãr  
Brânzeturile oparite, cunoscute sub denumirea de cascaval, se obtin prin oparirea in apa cu temperatura de circa 80°C a casului din... detalii >>>
   
3. Despre noi  
Brandul Bonas este unul dintre cele mai vechi pe piaţa clujeană a lactatelor. În anul 1991 se pune piatra de temelie a companiei,... detalii >>>
   
4. Iaurt, 2,8% grãsime  
In cazul in care laptele nu este suportat de organism, este recomandat consumul lactatelor acide ( lapte batut, iaurt, sana ) bine... detalii >>>
   
5. Lapte de consum pasteurizat, 1,8% grãsim  
Fatã de alte alimente de origine animalã, continutul in colesterol al laptelui este mai redus, un aspect pozitiv ce... detalii >>>
   
6. Lapte de consum pasteurizat, 3% grãsime  
Un litru de lapte crud de vacã contine 100g apã. Restul inseamna 34-45g grãsime, 47-52g lactozã, 33-36g... detalii >>>
   
7. Mozzarela, din lapte de vacã pasteurizat  
Originarã din sudul Italiei, Mozzarela se fãcea initial din lapte de bivolitã, insã astazi se foloseste si... detalii >>>
   
8. Sana, 2,8% grãsime  
Acidul lactic din iaurt si sana are o actiune terapeutica dovedita: creeaza in intestin un mediu neprielnic microbilor de putrefactie.... detalii >>>
   
9. Smântânã, 15% grãsime  
Prin smanatanire se obtine smantana dulce si lapte smantanit ( degresat ). Smantana dulce se consuma ca atare sau constituie materia... detalii >>>
   
10. Smântânã, 25% grãsime ( 1000g )  
Smantana industriala este produsa direct in intreprinderile de produse lactate, dandu-i-se aceleasi destinatii ca si celei de ferma, dar... detalii >>>
   
11. Smântânã, 25% grãsime ( 100g )  
Smântânã, 25% grãsime ( 100g ) Smantana fermentata are un continut de grasime de 25%. Fermentarea ei se face la... detalii >>>
 
Acidul lactic  |  Alimente producatori, importatori, distribuitori  |  Branza cu stafide  |  Branza de vaci si smantana  |  Branza dietetica  |  Branza mozzarela  |  Branza vaci  |  Branzeturi fermentate  |  Branzeturi saramura  |  Branzeturi vaca  |  Calciu organism   |  Calciu magneziu  |  Cascaval rucar  |  Cascaval vaca  |  Chimice produse  |  Lactate produse  |  Lapte batut  |  Lapte consum  |  Lapte crud  |  Lapte vaca  |  Lapte vaca pasteurizat  |  Laptele de consum   |  Laptelui de consum  |  Materia prima   |  Producatori cascaval  |  Produse carne  |  Produse lactate  |  Produse lactate acide  |  Produse proaspete  |  Produsele lactate  |  Smantana fermentata  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.