BLAJ Afisari: 597
Categorie: COMERT >> Utilaje, scule Vizitatori: 285
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Calea Serban Voda, nr. 231A, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213367651; 0213367667
-------------------------
Web: Internet
  email: sorin@blajsa.ro
  site: www.blajsa.ro

 
LEIBINGER JET 2SE  
Detalii  video  

Product Jet 2 SE

Categorie: imprimante  

LEIBINGER JET 2SE (special edition) reprezintă rezultatul remarcabilei experienţe acumulate de compania germană PAUL LEIBINGER & Co KG în domeniul proiectării şi execuţiei echipamentelor electronice de marcaj industrial.

Dezvoltat în spiritul tehnicităţii şi calităţii germane, JET2 SE aduce cu sine avantajele unei noi generaţii de sisteme, elaborate după criterii economice şi ecologice (în cadrul conceptului ECO-logic, ECO-nomic).

Sistemul patentat de etanşare automată a circuitului de cerneală, fără posibilitatea contaminării acestuia cu impurităţi (separare cu membrană magnetică), asigură o funcţionare impecabilă chiar şi în cele mai dificile condiţii de lucru.

JET 2SE încorporează o tehnologie unică de minimizare a consumului de solvent, denumită generic GUTTER SEAL , sistem ce asigură sigilarea automată a tubulaturii de retur, la oprire sau în modul STAND BY şi implicit 0 ml. consum de solvent în cadrul programului de curăţire.

În acest mod, utilizatorul nu mai este condiţionat de un anumit număr de restartări ce pot fi efectuate sau de o durată minimă de utilizare. Mai mult decât atât, este posibilă staţionare nedefinită, programul automat de recirculare fiind extrem de utili în conservarea maşinii pe o perioadă îndelungată de timp.

Cordonul flexibil de conexiune, cu lungimea de 3 metri, permite amplasarea rapidă a capului electronic de imprimare în orice poziţie, în cadrul oricărei linii de ambalare sau benzi transportoare cu viteză fixă sau variabilă.

Marcajul se realizează dinamic, fără contact direct cu produsul, iar rezistenţa acestuia este garantată pe aproape orice tip de suprafaţă.

Gama de cerneluri disponibile oferă un contrast excelent şi o uscare ultra-rapidă pentru toate aplicaţiile industriale.

Textele ce urmează a fi inscripţionate sunt introduse în memorie prin intermediul display-ului LCD senzitiv (TOUCH SCREEN) şi al meniului disponibil în limba română.

Inscripţionarea poate conţine orice mesaj (text, datele de fabricaţie, data expirării, schimbul de lucru, numărul de ordine, numărul de lot, contorizări selective, date H.A.C.C.P.) sau orice alte date implicate în asigurarea unei trasabilităţi perfecte.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video