Cabinet individual de avocat Mihai Ionescu - Bucuresti Afisari: 2028
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 1028
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Stirbei Voda, Nr.117, ap.3, sect.1, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0769306330; 0333819147
-------------------------
Web: Internet
  email: cabinet@avocatmrm.ro
  site: www.avocatmrm.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Cabinetul individual de avocat Radu Mihail Mutuliga isi desfasoara activitatea in temeiul legii 51/1995 si a statutului profesiei de avocat, fiind inscris in tabloul avocatilor din cadrul Baroului Bucuresti si este recunoscut pentru abordarea pragmatica si creativă a problemelor juridice incredintate de clienti.

Cabinetul de avocatura Radu Mihail Mutuliga ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie. Oferim asistenta juridica, consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului civil, drept comercial, dreptul familiei, drept administrativ, drept financiar si fiscal. De asemenea oferim consultanta in retrocedari, procese de divort sau partaj, procese de mostenire, succesiune, intabulare, contracte civile , tranzactii imobiliare, dreptul afacerilor , litigii comerciale , recuperari creante inclusive ale asociatiilor de proprietari, revendicari imobiliare, executare silita mobiliara si imobiliara a creantelor Dvs, recuperare debite, asigurand reprezentare prin avocat pledant in instanta, redactari si certificari acte constitutive pentru infiintare de societati comerciale, obtinere certificate constatatoare si certificate de inmatriculare pentru firme, asigura relatia cu Camera de Comert.

Obiectivul nostru consta solutionarea cat mai rapida a problemelor dumneavoastra juridice de orice natura si acordarea de consultatii juridice care sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, incercam sa acoperim, in acest scop, o paleta larga de domenii juridice  pentru si sa obtinem cele mai bune rezultate in timp util pentru dumneavoastra.

In vederea realizarii obiectivului aratat Cabinetul colaboreaza cu experti in toate domeniile, Birouri de Executori, Notariate, Banci, arhitecti, etc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video