Ivan Razvan Claudiu - Cabinet de Avocat Bucuresti Afisari: 240
Categorie: AFACERI >> Avocati, juristi Vizitatori: 146
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Drumul Sarii, Nr. 85, sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0757511344
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@avocativan.ro
  site: www.avocativan.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Specializati exclusiv in drept penal, infractiuni prevazute de codul penal si legi speciale / oferim asistenta, reprezentare si consultanta in Bucuresti/Ilfov / Calarasi/Giurgiu

 

Suntem specializati exclusiv in drept penal. Oferim reprezentare si consultanta in orice problema de drept penal.

Asiguram reprezentare la cel mai inalt nivel in materia dreptului penal in fata organelor de cercetare penala din cadrul Politiei Romane din Municipiul Bucuresti , judetul Ilfov, judetul Calarasi si judetul Giurgiu, parchetelor de pe langa Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 Bucuresti, parchetelor de pe langa judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov, parchetelor de pe langa judecatoriile Lehliu-Gara, Calarasi si Oltenita ale judetului Calarasi, parchetelor de pe langa judecatoriile Giurgiu si Bolintin Vale ale judetului Giurgiu, Parchetelor de pe langa Tribunalul Bucuresti , Tribunalul Ilfov, Tribunalul Calarasi si Tribunalul Giurgiu, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, D.N.A, D.I.I.C.O.T, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, Parchetul de pe langa Curtea Militara de Apel Bucuresti precum si la

Judecatoriile Sector 1, 2, 3, 4, 5, 6 ale municipiului Bucuresti, Judecatoriile Buftea si Cornetu ale judetului Ilfov, judecatoriile Lehliu-Gara, Calarasi si Oltenita ale judetului Calarasi, judecatoriile Giurgiu si Bolintin Vale ale judetului Giurgiu, Tribunalul Bucuresti, Tribunalul Ilfov, Tribunalul Calarasi si Tribunalul Giurgiu, Curtea de Apel Bucuresti, Tribunalul Militar Bucuresti, Curtea Militara de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie.

 

Cabinetul de Avocatură „Avocat Ivan Razvan Claudiu” oferă o gamă largă de servicii avocaţiale juridice din sfera Dreptului Penal la cel mai inalt nivel cu o experienta de peste 10 ani de practicieni in dreptul penal.

 

Asigurăm Mediere, Consultanţă şi Asistenţă Juridică la Organele de Poliţie, Parchet, Instanţele Penale, Notariat, Executor Judecătoresc şi Organisme Internaţionale.

 

Deviza noastră de avocat este de a fi loial clientului nostru, venind în ajutorul acestuia printr-o consultanţă juridică, asistentă şi protecţie avocaţială ireproşabilă. Prin demersurile juridice desfăşurate de avocat la Instituţiile abilitate asigurăm clienţii de un sprijin avocaţial real în restabilirea legală a dreptului încălcat. Raportul juridic dintre avocat şi client se stabileşte prin semnarea unui contract de Asistenţă şi Consultanţă Juridică avocaţială.

 

Clauzele inserate de avocat în contract sunt bazate pe echitate şi respect legal, ireproşabil. Numai în acest mod se poate obţine un câştig substanţial de ambele părţi, avocat respectiv client.

 

 

Fiind ghidaţi de aceste principii, rezultatele obţinute pentru clienţii nostri au dus la o relaţie fidelă în timp cu aceştia. Recomandările primite de-a lungul carierei de către Cabinetul de Avocatură „Avocat Ivan Razvan Claudiu” sunt stindardul nostru.

 

Pentru clientii nostri intodeuana exista timp si solutii.

Onorariile pot fi stabilite astfel:

a)onorarii orare;b)onorarii fixe (forfetare);c)onorarii de succes;

Onorariile se stabilesc prin negociere directa cu beneficiarul serviciilor nostre.

Putem da un raspuns la orice problema ivita in materia dreptului penal.

Cabinet de Avocat Ivan Razvan Claudiu este un cabinet pledant in fata oricarei instante de judecata din Romania indiferent de grad in materia dreptului penal putand discuta de la egal cu orice complet de judecata, procuror sau organ de cercetare penala al politiei romane.

Procesele si litigiile penale, in care casa de avocatura „IVAN”, condusa de d-nul avocat Ivan Razvan Claudiu s-a implicat si pe care le-a rezolvat sau intins in aproape 10 ani de zile aproape cam in toate zonele dn Romania, reprezentand clienti la parchete, instante de judecata si sectii de politie in Bucuresti precum si in judetele Constanta, Dambovita, Ilfov, Giurgiu, Calarasi, Mures, Arges, Buzau, Olt, Prahova, Brasov si Tulcea.

In materie penala aparam interesele dumneavostra discutand pentru client si in apararea intereselor clientului de la egal la egal cu institutii ca

D.I.I.C.O.T, D.N.A., PARCHETUL DE PE LANGA INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE, PRECUM SI ORICE PARCHET SAU SECTIE DE POLITIE DIN ROMANIA.

Pentru noi orice persoana indiferent de puterea financiara pe care o are sa-si poata rezolva problemele in justite a devenit regula

Oferim abonamente lunare cu onorarii fixe pentru orice S.R.L. S.A , fundatie sau asociatie.

Abonamentele includ reprezentare la orice instanta din Romania, reprezentare in fata sectiilor de politie, instante de judecata si parchete, consultanta in orice problema de drept ivita in cadrul societatilor comerciale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video