Casa de Amanet EMERALD Afisari: 7385
Categorie: AFACERI >> Case de amanet Vizitatori: 3716
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dej, statia de metrou 1 mai, nr. 66,
-------------------------
Phone: Telefon
  0761290144; 0733231650 ; 0755477431
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.amanetfane.host28.net

 
Despre Perle  
Detalii  video

....Frumusetea radiantã unui sirag de perle a atras atentia mireselor timp de secole. Greci antici spun cã perlele atunci când sunt purtate de tinerii cãsãtoriti pot duce la implinirea fericirii matrimoniale si impiedica tinerele proaspãt cãsãtorite sã plangã. In timpul Cruciadelor din epoca mijlocie, perlele erau cadoul ales de cãtre un cavaler pentru domnita sa. In secolele 14-15 la nuntiile regale toata lumea, incepând cu miresa si terminând cu invitatii de sex masculin, erau impodobiti cu impresionante aranjamente de bijuterii cu perle.  

 

....In epoca modernã, perlele de culturã au impodobit miresele secolului 20, cum ar fi Regina Elizabeth II, rãposata Jaquelin Kennedy Onasis si Elizabeth Taylor. 

 

....Perlele « de culturã « sunt perlele care sunt practic 'readuse la viatã' atunci când un muncitor introduce artificial un bob de nisip. Scoica-gazda este lãsatã inapoi in apa si dacã totul merge bine, ea depune in jurul bobului, strat peste strat o substanta formând in final o perlã indeajuns de mare pentru a fi recoltatã.

Bineinteles, unele scoici produc in continuare perle fãrã nici un ajutor secretând aceea substanta in jurul unui iritant natural care ajunge in interiorul lor.

Oricum acestea sunt rare. Prin cultura se realizeazã cu mult mai multe perle decât in mod natural

 
Galerie foto (2)
[Image #1] [Image #2]
Prezentare video