All Tour Bacau Afisari: 2098
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 928
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Pasajul Revolutiei , Nr. 3, Bacau, judetul Bacau
-------------------------
Phone: Telefon
  0234515488; 0744593864
-------------------------
Web: Internet
  email: liviu@all-tour.ro; office@all-tour.ro
  site: www.all-tour.ro


 
NEPTUN Hotel Dacia **  
Detalii  video  

Descriere:

● Informatii hotel: Situat pe malul Lacului Neptun, la 100 m de plaja. P+3. 160 de camere cu pat dublu. Facilitati:

●Servicii de masa: Optional, in varianta de masa aleasa, bonuri valorice, in restaurant 3 stele - DOINA si restaurant categoria a II-a - DUNAREA.

●Tratament balnear: Optional, in Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol. Tratamente cosmetice pe baza de produse GEROVITAL. Piscina acoperita din policlinica DOINA este gratuita pentru turistii hotelului, in afara programului de cura balneara.

●Nu sunt incluse în pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achits la receptie).

●Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):Primii 2 copiii, in camera cu 2 adulti platitori , 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar;

●Alte informatii: Hotelul dispune de bar de zi .Nu se accepta animale de companie. Dotari camere:● Camerele de la etaj dispun de balcon, telefon, grup sanitar si dus. Tv-cablu si minifrigider , incluse în pret.

● Oferta speciala “ INSCRIERI TIMPURII” : Se beneficiaza de reducere de pana la 10 % din tariful de cazare, reducere care se acorda pentru sejururi de minim 6 nopti, vandute integral de agentii, si transmise prestatorului, in scris pana la data de 16.04.2010.Obligatoriu, la vanzare, se mentioneaza numele complet al turistilor si aceste vauchere nu sunt transmisibile si nu pot fi anulate, caz in care penalitatile sunt de 100%. Programul “ inscrieri timpurii “ nu se cumuleaza cu alte oferte speciale.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video