All Tour Bacau Afisari: 2098
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 928
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Pasajul Revolutiei , Nr. 3, Bacau, judetul Bacau
-------------------------
Phone: Telefon
  0234515488; 0744593864
-------------------------
Web: Internet
  email: liviu@all-tour.ro; office@all-tour.ro
  site: www.all-tour.ro


 
MAMAIA Hotel Sulina 2010 ***  
Detalii  video  

Locatie:Mamaia Descriere:

● Informatii hotel: Situat în sudul statiunii la 50 metri de plaja, are 4 etaje plus parterul, 270 de locuri în camere cu pat matrimonial, camere cu doua paturi sau apartamente.Hotelul are 133 de camere dintre care: 9 apartamente, 62 camere duble, 63 de camere matrimoniale.  Facilitati:● Servicii de masa: Se asigura la restaurantul propriu, in sistem bonuri valorice.

●Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).

●Facilitati copii ( in camera cu 2 adulti ): primul copil 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar, cel de-al doilea copil 0-12 achita 20 lei /zi cu pat suplimentar asigurat, sau pentru utilitati in camerele in care nu exista posibilitatea de a se monta un pat suplimentar ( camerele matrimoniale);copil 12-16 ani achita 20 lei /zi cu pat suplimentar asigurat, sau pentru utilitati in camerele in care nu exista posibilitatea de a se monta un pat suplimentar ( camerele matrimoniale).

●Alte informatii: Hotelul dispune de: restaurant, terasa, bar.

●OFERTA SPECIALA” INSCRIERI TIMPURII”: Se beneficiaza de reducere din tariful de cazare cu mic dejun, reducere care se acorda pentru sejururi de minim 6 nopti, vandute integral de agentii si transmise prestatorului, in scris : Reducere 10% la cazare cu mic dejun, pentru sejururi vandute si achitate integral de agentii pana la 31.03.2010. Nu se acorda reduceri la alocatiile de masa. Dotari camere:

● Camerele duble sunt dotate cu: baie, balcon, frigider, tv cablu. Apartamentele sunt dotate cu : frigider. Tv cablu, o baie cu cada, o baie de serviciu, aer conditionat, living cu canapea si dormitor cu pat matrimonial.

 
Galerie foto (7)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5] [Image #6] [Image #7]
Prezentare video