All Tour Bacau Afisari: 2098
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 928
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Pasajul Revolutiei , Nr. 3, Bacau, judetul Bacau
-------------------------
Phone: Telefon
  0234515488; 0744593864
-------------------------
Web: Internet
  email: liviu@all-tour.ro; office@all-tour.ro
  site: www.all-tour.ro


 
Hotel Venus ** Slanic Moldova  
Detalii  video  

Slanic Moldova  Descriere:

●Informatii hotel:Hotelul are o capacitate de 498 de locuri in 249 de camera ( 240 camere cu 2 paturi si 9 apartamente)  Facilitati:

●Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu, restaurant Venus cu o capacitate de 120 de locuri sau in restaurant pensiune cu o capacitate de 352 de locuri, mesele fisa cont client, bucatarie internationala si romaneasca.

●Tratament:Baza de tratament a hotelului are o suprafata de 452 mp ce asigura un numar de 1192 proceduri zilnic si este amenajata pentru tratarea afectiunilor aparatului digestive, hepato-biliare, cailor respiratorii, metabolice si de nutritie,

●Nu sunt incluse: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare ; welness, proceduri suplimentare de tratament; se achita la receptie.

●Facilitati copii( in camera cu 2 adulti : 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar, in camera cu parintii,

●Tariful pentru patul suplimentar, 50% din tariful unui loc de cazare. Copiii peste 7 ani,reducere 50% din tariful unui loc de cazare in camera dubla.

●Alte informatii: .Hotelul pune la dispozitia turistilor: informatii turistice si culturale, pastrarea obiectelor de valoare, acordarea primului ajutor medical, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si corespondentei, parcare. Restaurant propriu si restaurant pensiune, baza proprie de tratament.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video