Aur si Argint AEC Bucuresti - Bijuterii, comert Afisari: 4737
Categorie: COMERT >> Bijuterii, ceasuri Vizitatori: 2277
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Bd-ul Corneliu Coposu, Nr. 3-5, Bl. 101, Sc. A, Parter, Sector 3,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213262107; 0745487657
-------------------------
Web: Internet
  email: office@aursiargintaec.ro
  site: www.aursiargintaec.ro

 
Despre noi  
Detalii  video  

Aur si Argint AEC comercializeaza o gama variata de bijuterii din aur, cum ar fi inele de logodna, cercei, bratari, pandante, lanturi, brose, butoni, ace de cravata, ceasuri, coliere, seturi si multe alte bijuterii, ce pot reprezenta cadoul ideal pentru persoana iubita. De asemenea, in oferta noastra, veti gasi o varietate de bijuterii din aur pentru copii: bratari, cercei si inele concepute special pentru a-i bucura pe cei mici.

Doriti sa oferiti un cadou unic, dar nu stiti ce sa ii cumparati?

Pe Aur si Argint AEC gasiti o multime de bijuterii din aur, inele, bratari, lanturi cu pandant, cercei si multe altele, la o calitate superioara si la preturi accesibile. Fie ca doriti bijuterii din aur galben, aur alb, aur roz sau inele cu piatra sau fara piatra, pe Aur si Argint AEC gasiti tot ce cautati.

Toate bijuteriile comercializate de către magazinul online www.aursiargintaec.ro sunt verificate în prealabil de către ANPC, având titlurile de 14 karate (175ron/gr.) sau 18 karate (190ron/gr.)

Pentru toate bijuteriile din aur achizi?ionate de pe site-ul Aur si Argint AEC primi?i un certificat de calitate în care sunt men?ionate atât gramajul, cât ?i titlul bijuteriilor achizi?ionate.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video