Agentia de turism Adventure Fishing Afisari: 5328
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 2344
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ganz Ábrahám utka, Nr.12, Budapest
-------------------------
Phone: Telefon
  0745463789 ;
-------------------------
Web: Internet
  email: zoltan@adventurefishing.eu
  site: www.adventurefishing.eu

 
Pescuiti in CANADA Pret: 1.790,00 EUR
Detalii  video  

Minunat şi sălbatic aşa am putea descrie cel mai bine râul Fraser (1386 km), cel mai lung fluviu din British Columbia care în apropiere de Vancouver se varsă în Oceanul Pacific.  Este consacrat ca cel mai bun şi cel mai interesant loc de pescuit din toate timpurile.     

 

Conform cercetătorilor nicăieri în lume, în nici un râu  nu trăieşte populaţie aşa de numeroasă de somon. În locul nostru de pescuit pe lângă somon regal şi coho se poate prinde  sockeye,  chum şi diferite specii de pink. Se poate pescui la toate speciile de somoni cu diferite metode sportive, cum ar fi : spinning, muscărit, montură specială pentru somon. În zile ideale se pot prinde şi 25-30 bucăţi !  Greutatea medie a Chum ului este de 6-8 kg, King ul are o greutate medie de 10-12 kg, ( dar zilnic se prind câteva exemplare de 18-20 kg).                                         

 

Cu toate că râul Fraser este popular printre pescari datorită belşugului de somoni, majoritatea pescarilor vine pentru prinderea morunilor. În privinţa pescuitului a acestui specii, râul Fraser este pe departe cel mai bun loc de pescuit. Populaţia piscicolă este foarte numeroasă şi bogată. Datorită eforturilor  pescarilor locali se măreşte considerabil de la an la an. Peştii ating dimensiuni impresionante şi au forţe surprinzătoare. Pescuitul se desfăşoară întotdeauna sub supravegherea unui ghid local, care călăuzeşte pescarii în zone promiţătoare, leagă monturi, ajută la scoaterea peştilor, pregăteşte cafeaua, face mâncare şi nu în ultimul rând are grijă ca peştii să fie eliberaţi.

 

Cea mai bună perioadă de pescuit

este septembrie-noiembrie. Zilnic se prind în medie 3-8 peşti, dar sunt zile când se prind şi câteva zeci de bucăţi. Din păcate nu fiecare atac se finalizează cu scoaterea peştelui, se mai pierd în timpul drillului, nu de  puţine ori cedează echipamentul sau greşeşte pescarul. Morunii din râul Fraser pot să atingă o greutate de 700-800 kg şi o lungime de peste 5 m ! Asemenea exemplare se păcălesc foarte rar, dar sunt acolo şi nu se ştie niciodată ... Exemplarele de 2-3 metri ( 150-300 kg ) se prind frecvent.                                       

 

Cazarea

Posibilităţile oferite de noi sunt foarte variate, de la căsuţe simple din lemn, până la pensiuni şi hoteluri luxoase. Cazarea în toate situaţiile se află la doar 20 minute de port. Oferim transfer de la aeroportul din Vancouver până la locul de cazare şi retur. Mâncarea servită pe vapor este inclus în preţul oferit, iar în majoritatea locurilor de cazare este inclus şi micul dejun.  

 

Ambarcaţiuni

Ghidurile au în dotare bărci spaţioase  pentru  5 persoane cu cabine, dotate cu motoare puternice, sonare şi toate cele necesare. Tot echipamentul este inclus în preţ, nu vă rămâne altceva de lucru, decăt să vă urcaţi în avion  şi să ajungeţi acolo !

 

Preţul include :

·    Cazarea în hotel de 3*

·    Transportul de la aeroport la hotel şi retur· 

   Autorizaţie de pescuit

·    Bărci de calitate dotate cu sonar

·    Ghid profesionist

·    Echipament complet şi îmbrăcăminte specială

·    Asistenţă telefonică 24 ore

 

Preţ începând de la: 1.790 Euro/persoană* +bilet de avion

*Preţul final depinde de numărul persoanelor şi de perioada dorită. Preţul afişat este valabil în cazul rezervării a 4 persoane.

Dacă sunteţi interesat, sau aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi

 
Galerie foto (5)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4] [Image #5]
Prezentare video