Agentia de turism Adventure Fishing Afisari: 5327
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 2343
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ganz Ábrahám utka, Nr.12, Budapest
-------------------------
Phone: Telefon
  0745463789 ;
-------------------------
Web: Internet
  email: zoltan@adventurefishing.eu
  site: www.adventurefishing.eu

 
Pescuieste in SUEDIA  
Detalii  video  

Pescuitul din Suedia nu constă doar din pescuitul în  insulele„Sér” şi pe lacuri, sunt  şi o mulţime de râuri .

Atât numărul mare a râurilor cât şi diversitatea lor, oferă posibiltăţi diverse pentru fiecare pescar.

Zona sudică a Irlandei este caracterizată prin multe râuri scurte, râuri de munte şi de şes care se varsă direct în mare. În anumite perioade aceste râuri sunt pline de păstrăvi şi de somoni, care urcă din mare. Dintre aceste râuri cel mai renumit este  Mörrum, râu unde pescuieşte  şi regele suediei. Noi recomandăm râul Alsteran, care este renumit ca ceea mai bună apă de pescuit la păstrăv din Suedia.  În această  apă se poate prinde foarte bine păstrăv  cu momeli artificiale(linguri, voblere, oscilante etc.) fiindcă regulamentul local de pescuit permite acest lucru, dar adevărata provocare pentru această specie reprezintă pescuitul cu muscă artificială.

 

Cum ajungem în Suedia?

Zilnic pleacă feribot din Gdynia (spre Karlskrona ) şi din Swinoujscie (spre Ystad), iar din două în două zile din Gdansk (spre Nynashamn ). Cu avionul  se poate ajunge direct  în Stockholm, Skavstaba sau  Malmö, de unde cu un alt avion  putem ajunge în orice localitate. Spre multe oraşe suedeze sunt curse aeriene directe. La sosire cel mai rentabil este să închiriaţi un autoturism, ca să puteţi călătorii comod până la locul de pescuit şi aprovizionarea cu alimente să fie mai uşor.

Dezavantajul călătoriei cu avionul este limitarea bagajului, trebuie atent selectat şi împachetat doar lucrurile esenţiale şi strict necesare, altfel bagajul costă în plus, mai ales la cursele low-cost. Putem să ajungem şi cu maşina, până la Gdynia (în Polonia )de acolo cu feribotul până la Karlskrona, de unde putem ajunge rapid în majoritatea destinaţiilor de pescuit, în doar câteva ore (ceea mai apropiată destinaţie se află la doar 65 km de port). Cu această opţiune putem căra mai multe bagaje şi împărţind costul carburantului între patru persoane ieşim mai profitabil.

Pentru ruta  Gdynia-Karlskrona pentru bilet de feribot Adventure Fishing oferă reducere de 20% ! Bineînţeles ajutăm atât la alegerea curselor aeriene, cât şi în rezervarea biletelor.

Urmăriţi cu atenţie pagina noastră de web, fiindcă organizăm periodic mici excursii cu ghid inclus la preţuri foarte bune,  în aceste cazuri toate serviciile sunt incluse în preţul pachetului turistic.

 
Galerie foto (3)
[Image #1] [Image #2] [Image #3]
Prezentare video