Agentia de turism Adventure Fishing Afisari: 5328
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 2344
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ganz Ábrahám utka, Nr.12, Budapest
-------------------------
Phone: Telefon
  0745463789 ;
-------------------------
Web: Internet
  email: zoltan@adventurefishing.eu
  site: www.adventurefishing.eu

 
Pescuieste in MEXIC Pret: 895,00 EUR /2 pers.
Detalii  video  

Oraşele, localităţile de pe malul pacificului au o atmosferă aparte, majoritatea s-a adaptat cerinţelor turiştilor, păstrând trăsăturile specifice mexicane. Aceasta tură  este o tură de pescuit, în care se poate veni cu toată familia, dintre clienţi vechi sunt multe persoane care au revenit aducând şi prietenele, soţiile.

Aceasta excursie este greu de imaginat, o călătorie mai plăcută şi mai relaxantă este greu de visat. Băieţii pleacă dimineaţa la pescuit, doamnele dorm până au chef, după care servesc micul dejun din fructe proaspăt culese, o baie în piscina hotelului, shopping  în piaţa locală sau pe strada meşterilor, care este plină de lucruri manuale interesante, produse din lână, bumbac, ceramice, lucruri din argint mexican.

Dupămasa întălnire cu băieţii în bar unde servesc bere şi cocktail, după care strand, odihnă, program liber, cină după preferinţe deasupra Oceanului Pacific…

Pe lângă capturile Mexicane impresionante, adevărata satifacţie este că nu  trebuie îndurat mult pentru a prinde  peşte, nu este vreme urâtă, nu sunt milioane de ţânţari, temperatura nu trece peste douăzecişiceva de grade, condiţii civilizate, moderne, restaurante la preţuri acceptabile, oameni amabili şi cinstiţi, plaje de nisip ca în poveşti, baruri pe plaje unde consumând Corona sau Tequila pe lângă un tabac proaspăt preparat putem povesti despre evenimentele petrecute, despre marlin, macrele aurii  şi alte peşti brutali care după un drill de 3 ore, au fost de nestăpâniţi, şi au rupt la o adăncime de 500m… . Oceanul este liniştit, evenimentele, întâmplările-pescăreşti nu sunt deloc ...

Bazând pe pescuitul peştilor-spadă, marlin, sezonul principal este din noiembrie până în martie. Între 15 decembrie şi 10 ianuarie nu organizăm partide de pescuit din cauza turiştilor şi  a aglomerării foarte mari, care este în detrimentul pescuitului şi  a liniştii.

În cazul unui excursii  în grup, un sejur de 10-12 zile costă de la 1600-1800 Euro. Această sumă include toate cheltuielile cu excepţia cheltuielilor de nevoi personale. Aceasta este o sumă destul de mare, dar cine cunoaşte condiţiile şi tarifele pescuitului big-game recunoaşte că este un preţ mai mult decăt  corect. Desigur nu se poate organiza un pescuit de calitatea  Rolls-Royce la preţul unui  Trabant. Cum a zis şi echipa de aur bani mulţi - capturi mari şi multe. Costurile variază în funcţie de costul biletelor de avion, de categoria hotelului ales,  precum şi de cursul valutar.

 

Preţul excursiei :

 

Preţul include :

  • Transferul de la aeroport la hotel
  • 9  nopţi de cazare în Zihuatanejo, în hoteluri de categorie mijlocie
  • 5 zile de pescuit din bărci super-panga 
  • Doar 2 pescari într-o barcă
  • Echipament de pescuit profesional în ambarcaţiune
  • Căpitani mexicani pricepuţi, profesionişti
  • 3 zile libere 

Preţul nu conţine şi se achită separat :

  • Asigurările de călătorie şi de boală (se recomandă)
  • Mâncare zilnică, băuturi (sunt multe restaurante cu preţuri decente în Zihuatanejo)
  • Bacşiş (80-100 Usd/persoană - recomandat)
  • Bilet de avion Budapesta - Ixtapa de la 800 Euro.

Există posibilitatea de prelungire a zilelor dedicate pescuitului  în detrimentul zilelor libere. Însoţitorii care nu pescuiesc, au reduceri considerabile. 

Dacă sunteţi interesat, sau aveţi întrebări, vă rugăm să ne contactaţi

 

  • În cazul rezervării a 2 persoane : 895 Euro / persoană
  • În cazul rezervării a 3 persoane : 695 Euro / persoană
 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video