Agentia de turism Adventure Fishing Afisari: 5328
Categorie: TRANSPORT, TURISM >> Agentii de turism Vizitatori: 2344
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Ganz Ábrahám utka, Nr.12, Budapest
-------------------------
Phone: Telefon
  0745463789 ;
-------------------------
Web: Internet
  email: zoltan@adventurefishing.eu
  site: www.adventurefishing.eu

 
Agenţia de turism ADVENTURE FISHING  
Detalii  video  

Agenţia de turism ADVENTURE FISHING  este rezultatul  unei relaţii de prietenie  transformată într-o mică afacere, de către un grup de prieteni care au un hobby comun, şi anume pescuitul sportiv. Fiecare dintre noi doreşte să pescuiască în locuri frumoase, necunoscute, neexploatate. Cui nu ar fi pe plac să înbine munca cu hobbyul, adică  utilul cu plăcutul ?

 

Firma noastră, Adventure Hungary Kft. s-a înfiinţat în februarie 2009,  din dorinţa de a arăta pescarilor, persoanelor dornice de noutate, posibilităţile pescuitului sportiv atât în locaţii interne cât şi în cele externe. Noi organizăm partide de pescuit atât în ţară cât şi în străinătate.

Adventure Fishing  colaborează şi are contracte de parteneriat bine închegate cu firme de profil din alte ţări, care garantează  cele mai bune servicii în condiţii decente la preţuri accesibile. Diversificăm şi reînnoim în permanenţă ofertele noastre pentru a oferi cele mai bune servicii.

 

Din 2009 am obţinut dreptul de a organiza excursii exclusive in turismul de pescuit sportiv atât în Ungaria cât şi în Europa Centrală. Până la sfârşitul anului ne-am extins şi în ţările învecinate.Printre ţintele noastre se află şi promovarea pescuitului sportiv intern şi promovarea apelor naturale interne.

Ofertele noastre conţin informaţii detaliate atât despre posibilităţiile de cazare cât şi despre locuri şi metode de pescuit. În premieră, am organizat în anul 2009, cu mare succes,  două tabere de vară pentru pescari, în Ungaria, evenimente care a avut un ecou pozitiv şi pe care sigur  le vom repeta şi pe parcursul anilor următori.Încercăm să ajutăm şi să promovăm iniţiativele, care sprijină pescuitul sportiv.În cazul în care aveţi întrebări în legătură cu ofertele noastre, puteţi scrie la  info@horgaszutazas.hu   

sau să vă adresaţi persoanelor :

 

Zoltán  Kovács

Email: info@adventurefishing.eu

Mobil: 0040-745-463-789

S-a născut în 1980.

Primul peşte a prins cu o vargă de alune, prin vara anului 1987, de atunci  pescuitul a devenit o pasiune pentru el. Treptat pe parcursul anilor a încercat şi a învăţat mai multe metode, mai multe stiluri, pentru diferite specii de peşte. Preferă apele curgătoare în locul bălţilor, unde caută  peşti răpitori cu momeli artificiale. În cadrul echipei Adventure Fishing se ocupă de relaţii cu pescarii  din România.Limbi vorbite : română, maghiară, engleză.

 

Csaba  Gács

Email: csaba@adventurefishing.eu

Mobil: (0036)30-225-5003     

S-a născut în 1972. Lucrează în domeniul turismului de 20 ani, din care câţiva ani buni a petrecut în Scandinavia. Este un pescar de răpitor înrăit, anual în fiecare toamnă vânează ştiuci mari în ţările nordice. Ocupaţia lui în cadrul firmei este organizarea expediţiilor în străinătate. Sunt puţine teme, lucruri în legătură cu expediţiile externe, în care el să nu poate să ne sfătuiască.Limbi vorbite: engleză, suedeză, germană, maghiară.

 

Zsigmond Kovács

Email: kzs@adventurefishing.eu

Mobil: (0036)30-661-4132 

S-a născut în 1962 în localitatea  Tiszafüred . Primul peste a prins la patru ani, eveniment ce l-a marcat  pe toată viaţă. El a incercat şi a însuşit cunoştinţele  metodelor de pescuit treptat, de la staţionar păna la spinning. De tânăr a ajuns in Danemarca unde a învăţat şi tainele pescuitului marin. A trăit un timp în Canada şi în Germania.

A lucrat în Germania ca consilier reprezentant a unei firme uriaşe din Ţările Scandinave, timp de 5 ani, timp în care a cutreierat globul, şi a pescuit din Noua Zeelandă  pănă în Groenlanda şi din  Koreea pănă în Mexic. Cunoaşte multe locuri fascinante şi multe metode de pescuit. El preferă muscaritul şi castingul,  posedă şi atestat de FFF Certified Casting Instructor. El răspunde de lucruri şi întrebări strategice  şi de relaţii internaţionale. Limbi vorbite : engleză, daneză, germană şi maghiara

Gábor Pálfai

Email: palfaig@horgaszutazas.hu,

Mobil: (0036)70-318-9540 sau (0036)70-318-9540     

S-a născut în 1971. Pescuieşte de la vârsta de 7 ani, a crescut lângă Dunăre.

De patru ani  organizează partide  de pescuit în Delta Dunării, braţul Chilia.

Anual de cel puţin  două ori “vânează“somni, şalăi şi crapi din Deltă. Învaţă să desprindă tainele muscăritului, este  un hoinar înrăit, pasional. În cadrul firmei  Adventure Fishing se ocupă de treburile organizatorice şi de marketing, dar puteţi să-i adresaţi cu încredere şi întrebări despre excursii.

Limbi vorbite: engleză, maghiară.

András Fejér

Email: fejer.andras@horgaszutazas.hu,

Mobil: (0036)30-908-4728 (0036)30-908-4728     

S-a născut în 1954. Pescuieşte de multe decenii, e un maestru a spinningului, dar se descurcă şi în pescuitul de fineţe la staţionar. Cunoaşte şi a explorat majoritatea locurilor de pescuit din Ungaria. Ştie  în amănunt  tainele pescuitului, de la pârâuri mici până la râuri mari. El este un ghid perfect pentru pescuitul sportivpe apele interne din Ungaria. În cadrul firmei el se ocupă de organizarea partidelor de pescuit pe teritoriul Ungariei.

Puteţi să vă adresaţi cu încredere oricărei persoane şi o să răspundem solicitărilor în cel mai scurt timp posibil.

 
Galerie foto (4)
[Image #1] [Image #2] [Image #3] [Image #4]
Prezentare video