Actual Group - Ferestre si usi din PVC, aluminiu, lemn stratificat, Medias / Sibiu Afisari: 1638
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Tamplarie aluminiu, PVC Vizitatori: 825
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Plopului , Nr 16, Medias, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0729945677; 0729955484; 0269831888
-------------------------
Web: Internet
  email: office@actual.com.ro
  site: www.actual.com.ro

 
Actual Group - Detalii firma  
Detalii  video  

Despre noi

Alegerea unui sistem de ferestre si usi nu este intototdeauna usoara, motiv pentru care ACTUAL vine in ajutorul constructorilor si clientilor finali cu o gama larga de produse si servicii flexibile, precum si consultanta specializata.

Compania noastra comercializeaza ferestre si usi din PVC, aluminiu sau lemn stratificat si asigura totodata montaj profesional pentru acestea.

Seriozitatea, orientarea spre performanta si promptitudinea sunt principalele directii dupa care ne ghidam, iar eforturile noastre sunt rasplatite de aprecierea celor care au ales sa colaboreze cu noi de-a lungul timpului.

Fiecare client este important pentru noi, astfel ca toate produsele oferite poarta marcajul CE si sunt fabricate cu cele mai noi materiale si tehnologii.

Asadar, Actual va ofera urmatoarele categorii de produse:

  • ferestre si usi din lemn stratificat
  • ferestre si usi din lemn stratificat placat cu aluminiu
  • ferestre si usi din lemn stratificat placat cu bronz
  • ferestre si usi din PVC
  • Pereti cortina din lemn stratificat placat cu aluminiu
  • usi de interior
  • ferestre de mansarda

Datorita relatiilor de parteneriat dezvoltate cu furnizori si clienti de renume, reusim sa imbunatatim calitatea produselor si serviciilor oferite, dar si sa ne bazam pe corectitudine si transparenta in colaborarile noastre.

Pentru ca inovatia este cheia succesului, oferim clientilor nostri sisteme de usi si ferestre moderne, realizate din materiale ecologice, cu un grad ridicat de eficienta energetica, ce actioneaza ca o bariera impotriva zgomotului, intemperiilor si variatiilor de temperatura, indiferent de anotimp.

Pe langa functionalitate, produsele noastre indeplinesc si cele mai exigente criterii estetice, astfel ca ofera eleganta si stil oricarui tip de amenajare interioara sau exterioara.

Transportul se realizeaza cu autoturisme proprii, echipate special pentru livrarea tamplariei si a geamurilor termopan in timp util.

Montajul este executat de catre o echipa de specialisti cu experienta, ce respecta cu strictete termenii contractuali, cat si conditiile tehnice de instalare a sistemelor de ferestre si usi – fixare mecanica, etansare, elemente de feronerie etc. Si desigur, fiecare sistem beneficiaza de o perioada de garantie, stabilita in functie de producator, pret, calitate si alte criterii similare.

Pentru mai multe detalii despre produsele si serviciile noastre, va invitam sa descoperiti portofoliul nostru de lucrari!

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video